Bir Zamanlar Kıbrıs sezon finaline Cengiz Topel damga vurdu... İşte Bir Zamanlar Kıbrıs 9. son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Bir Zamanlar Kıbrıs sezon finaline Cengiz Topel damga vurdu... İşte Bir Zamanlar Kıbrıs 9. son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2021 03:57

Bir Zamanlar Kıbrıs 9. bölüm izle ekranı internetten erişime açıldı. Perşembe akşamları izleyici karşısına çıkan Bir Zamanlar Kıbrıs 3 Haziran tarihinde sezon finali yaparak sevenlerine kısa süreliğine veda etti. İnci'nin ailesine kavuştuğu son bölümde Rauf'un Ankara'daki sürgün hayatına başlaması dikkat çekti. Cengiz Topel ve Efsane ile irtibat kurarak yaklaşmakta olan Erenköy savaşları öncesi hazırlıklara başlanması sezon finaline damga vurdu. İşte, Bir Zamanlar Kıbrıs 9. son bölüm kesintisiz izleme ekranı ve sezon finalinde yaşananların kısa özeti.

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Kıbrıs sezon finali tek parça yayınlandı. TRT1 ekranlarında sevenleri ile buluşan Bir Zamanlar Kıbrıs 3 Haziran tarihinde heyecanlı bölümle izleyici karşısına çıktı. İnci, Müge ve Sandy’i Türkiye’ye kaçırmaya çalışan Kemal, Erenköy’e ulaşırken Erenköy savaşlarına giden yol son bölümde merak uyandırdı. Bir Zamanlar Kıbrıs 9. bölümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

BİR ZAMANLAR KIBRIS SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BİR ZAMANLAR KIBRIS 9. BÖLÜMDE (SEZON FİNALİ) NELER OLDU?

İnci, Müge ve Sandy’i Türkiye’ye kaçırmaya çalışan Kemal, Erenköy’e ulaşır ama orada hain bir pusunun kendilerini beklediğinden habersizdirler. Ankaralı ise Lapta Okulundaki 28 rehin çocuğun kurtarılması için toplanan ekiple birlikte yola çıkar. Derviş ve Ankaralı, EOKA mensuplarından, Aysel ve Ali’nin, kanlı noel ve kanlı küvetin tetikçilerinden intikam alırken Kemallerin bulunduğu zor durumu öğrenir ve Erenköy yolunu tutar. Rauf ise Ankara’daki sürgün hayatına başlamış, ilk iş Cengiz Topel ve Efsane ile irtibat kurarak yaklaşmakta olan Erenköy savaşları öncesi hazırlıklara başlamıştır. Yeni sezonun büyük açılışı olan Erenköy savaşlarına giden yol bu sezonun sonunda açılırken bu yolun zorlu ve çetin olduğu anlaşılacaktır.

Haberin Devamı

BİR ZAMANLAR KIBRIS YENİ SEZON NE ZAMAN?

Dizinin yeni sezon tarihi henüz açıklanmadı. Ancak eylül ayında başlaması bekleniyor.

BAKMADAN GEÇME!