Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte 48. bölümün özeti

Güncelleme Tarihi:

Bir Zamanlar Çukurovanın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı İşte 48. bölümün özeti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2019 00:10

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova perşembe akşamı 48. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıktı. Dizinin son bölümünde heyecanlı anlar ekranlara yansıdı. Hünkar ve Fekeli aşkının yankıları sürerken izleyenler şimdiden Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki, Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, 48. bölümün özeti ve yeni bölümle ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Çukurova'nın son bölümü 12 Aralık Cuma akşamı ekranlara geldi. Dizinin bu haftaki bölümüne Hünkar'ın Fekeli'den evlilik teklifi almasıyla Demir'in çılgına dönmesi damga vurdu. Peki, Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümünde neler olacak? Bir Zamanlar Çukurova'nın 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, ayrıntılar.

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hastane koridorunda, 40 yıl gecikmiş teklifini yapan Fekeli, herkesi şoka sokmuştur! Başta Hünkar olmak üzere herkesin adeta dili tutulur. En büyük şoku ezeli düşmanlar Yılmaz ve Demir yaşar. Demir, Fekeli'nin üzerine yürür! Yılmaz ise hala, babasının bunu intikam için yaptığını düşünmektedir. Sabahattin'in müdahalesi ile hastane koridorundaki alevli tartışma sona erer ve herkes evine gönderilir! Ama haber de tüm Adana'ya yayılır.

Haberin Devamı

Çukurova ahalisi 'devlerin aşkı' haberini konuşmayı bitirmeden, "Fekeli'nin evlenme teklifi" dedikoduları bambaşka bir tarafa çevirecektir. Fekeli'nin, gazete haberi ile ihtiyaç duyduğu teselliyi kollarında bulacağını hayal eden Behice, evlilik teklifi haberiyle yıkılır! Ama henüz pes etmeye niyeti olmadığından soluğu Şermin'de alır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!