Bir Zamanlar Çukurova'nın 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Adnan yangında ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Bir Zamanlar Çukurovanın 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Adnan yangında ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2020 20:14

Perşembe akşamları ekranlara gelen Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Adnan'ın yangında kalması ve Müjgan'ın telefonu ile Yılmaz'ın hastaneye gelmesi şaşırtıcı gelişmeler arasında yer aldı. Müjgan'ın oğlu yaşam savaşı verirken, diğer yanda Yılmaz ve Demir savaşı yeniden alevlenecek. İşte, Bir Zamanlar Çukurova'nın 52. yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Haberin Devamı

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova, 23 Ocak Perşembe akşamı sevenlerinin karşısına çıkacak. Bir Zamanlar Çukurova'nın merakla beklenen fragmanında yer alan trafik kazası heyecanlı gelişmelerin ipuçlarını verdi. İşte, Bir Zamanlar Çukurova 52. bölüm fragmanı ve yeni bölümle ilgili bazı bilgiler.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Leyla Bebek'e hoş geldin diyenlerle adeta dolup taşan konak, aynı anda yangın ve Adnan sesleriyle doldu! Bahçenin arka tarafında ahırlarda yangın olduğu haberi ile Adnan'ın ortada olmadığı ve ahırlara girdiği haberi aynı anda duyuldu! Züleyha'nın çığlıklarla kendini alevlerin içine atmasına Hünkar ve Demir güçlükle engel olmaya çalışır. Elden ele taşınan kovalarla yangın kontrol altına alınmaya çalışılırken, bir yandan da itfaiye beklenmektedir.

Haberin Devamı

Yamanlar, alevlerle boğuşurken, Müjgan da oğlunun yaşam savaşında yanından bir an bile ayrılmadan hastanede beklemektedir. Doğuma girdiği andan itibaren Yılmaz ile konuşmayı reddeden Müjgan, onu telefonla arar. Ancak ağlamaktan konuşamaz. Yılmaz ve Fekeli, can havliyle hastaneye gelirler.

BAKMADAN GEÇME!