Bir Zamanlar Çukurova'nın 48. bölüm fragmanları yayınlandı... Yamanlar konağı karışıyor!

Güncelleme Tarihi:

Bir Zamanlar Çukurovanın 48. bölüm fragmanları yayınlandı... Yamanlar konağı karışıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2019 19:41

Bir Zamanlar Çukurova'nın bu haftaki 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamı ekranlara gelecek olan Bir Zamanlar Çukurova'nın yayınlanan yeni bölüm fragmanına, Hünkar'ın Fekeli'den evlilik teklifi almasıyla Demir'in çılgına dönmesi damga vurdu. Peki, Bir Zamanlar Çukurova'nın bu haftaki bölümünde başka neler olacak? İşte, Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Haberin Devamı

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 12 Aralık Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Bir Zamanlar Çukurova'nın bu haftaki bölümü heyecan dolu anlara sahne olacak. İşte, Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hastane koridorunda, 40 yıl gecikmiş teklifini yapan Fekeli, herkesi şoka sokmuştur! Başta Hünkar olmak üzere herkesin adeta dili tutulur. En büyük şoku ezeli düşmanlar Yılmaz ve Demir yaşar. Demir, Fekeli'nin üzerine yürür! Yılmaz ise hala, babasının bunu intikam için yaptığını düşünmektedir. Sabahattin'in müdahalesi ile hastane koridorundaki alevli tartışma sona erer ve herkes evine gönderilir! Ama haber de tüm Adana'ya yayılır.

Haberin Devamı

Çukurova ahalisi 'devlerin aşkı' haberini konuşmayı bitirmeden, "Fekeli'nin evlenme teklifi" dedikoduları bambaşka bir tarafa çevirecektir. Fekeli'nin, gazete haberi ile ihtiyaç duyduğu teselliyi kollarında bulacağını hayal eden Behice, evlilik teklifi haberiyle yıkılır! Ama henüz pes etmeye niyeti olmadığından soluğu Şermin'de alır.

BAKMADAN GEÇME!