Bir Zamanlar Çukurova'nın 46. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Bir Zamanlar Çukurovanın 46. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2019 21:45

ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Bir Zamanlar Çukurova, 21 Kasım Perşembe akşamı sevenleri ile buluştu. Dizinin bu haftaki bölümünde, aşkını kalbine gömmeye çalışan Züleyha, Sabahattin ile dertleşmek için hastaneye gittiğinde gördükleri karşısına yeni bir yıkım yaşadı. Dizinin son bölümü sonrası yeni bölüm fragmanı şimdiden merak konusu oldu. Peki, Bir Zamanlar Çukurova'nın 46. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Her hafta perşembe akşamları ekranlara gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisi, bu hafta yeni bölümü ile izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. Bir Zamanlar Çukurova'nın 45. bölümünde Müjgan'la sorunlarını halletmeye çalışan Yılmaz yeni bir barışma adımı attı. Ancak bu adım sonucunda Yılmaz ve Demir yeniden restleşti. Peki, Bir Zamanlar Çukurova'nın 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölüm fragmanı ile ilgili merak edilenler.

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'NIN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Demir annesinin Yılmaz Müjgan ve Fekeli'nin zoruyla yan yana gelir. Ama buluşma barışmanın ilk kısımlarında alevli tartışmaya neden olur. Fekeli ise bugüne kadar kimsenin görmediği haliyle ateş açıyor. Yılmaz'a karşı da yumruğunu masaya vuruyor.

Haberin Devamı

Yılmaz'dan ümidini kesen Züleyha Demir ile hayatına alışmaya çalışırken hastanede gördüğü manzarayla kalbine yeni bir bıçak saplanır.

 

BAKMADAN GEÇME!