Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde gerçek ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Son bölümde gerçek ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2019 11:46

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 28 Şubat Perşembe günü 22. Bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Son bölümde Çukurova’ya gelen sürpriz misafirler öyle şeyler söyledi ki yer yerinden oynadı. Demir’in tepkisini merak eden izleyiciler şimdi heyecanla Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanını araştırıyor. Peki, Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı için araştırmalar son bölümün hemen ardından başladı. Perşembe akşamları yayınlanan dizisinin son bölümünde Müjgan, Züleyha ve Yılmaz aşkını beklenmedik bir şekilde öğrendi. İstanbul’dan gelen Naime Teyze, farkında olmadan Yılmaz’ı zor bir duruma soktu. Züleyha, kalbindeki aşka rağmen yüzüğü attı. Züleyha- Yılmaz’ın hikayesi kısa sürede Çukurova’da yayıldı. Şimdi ise gözler Bir Zamanlar Çukurova 23. Bölümünde.

Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova 22. Bölüm Özeti: Çukurova’da herkesin bildiği ama dile gelmeyen acı gerçekler bu bölümde gün yüzüne çıkıyor! Üstü türlü oyunlarla kapatılmaya çalışılan hakikatler çok can yakacak. Büyük Hanım’ın ortadan kaybolması tüm konağı ayağa kaldırmıştı! Neyse ki Demir Yaman, annesi Hünkar’ı ahalinin de yardımıyla buluyor! Züleyha, oğlu Adnan için taktığı maskeyi, Yılmaz ve Müjgan dedikodularına dayanamayınca bir kenara bırakıyor. Çukurova’ya damga vuracak bir itirafta bulunuyor; “Ben bir tek Yılmaz’ı sevdim. Elimde değil, kalbimin sahibi o. Vur, kır, öldür beni istediğini yap ama bunu değiştiremezsin, kalbimin sahibini değiştiremezsin”. Bu sözler karşısında çılgına dönen Demir Yaman, Züleyha’yı kovuyor ama oğlu Adnan’ı vermemeye kararlı. Peki Demir, uğruna her şeyi feda edebileceği Adnan’ın, kendi oğlu olmadığını duyunca ne yapacak? Apar topar doğuma gittiğini düşünen Müjgan, arabada kendisine çekilen silahla burun buruna geliyor. Kendini insan hayatı kurtarmaya adamış olan Müjgan Doktor, ölümün soğuk nefesini ensesinde hissediyor. Masada tüm hevesi, coşkusu ve aldığı yüzükle baş başa kalan Yılmaz, buluşmaya gelmeyen Müjgan’ın peşine düşüyor.

BAKMADAN GEÇME!