Bebek yaşıyor mu? Gözler Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanında

Güncelleme Tarihi:

Bebek yaşıyor mu Gözler Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanında
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2018 10:12

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm fragmanı son bölümün hemen ardından gündeme geldi. Yılmaz'ın sürpriz bir şekilde özgürlüğüne kavuştuğu Bir Zamanlar Çukurova son bölümüne Ali Felekeli’nin ortaya çıkışı damga vurdu. Final sahnesi ise kafalarda soru işareti bıraktı. Erken doğum yapan Zeliha'nın bebeği merak ediliyor. Peki, Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 18 Ekim akşamı sürprizlerle dolu bir bölüme daha geride bıraktı. Kerem Alışık’ın Fekeli karakterleriyle ilk kez izleyici karşısına çıktığı Bir Zamanlar Çukurova’nın son bölümüne Züleyha’nın doğum sahnesi damga vurdu. 

Perşembe akşamları yayınlanan Atv dizisinin son bölümünde hapishaneden çıkan Yılmaz, intikam ateşiyle yanarken; kendisini bebeğine adayan Züleyha kötü bir sürpriz yaşadı. Öte yandan Ali Felekeli’nin ortaya çıkışı yepyeni bir sürecin sinyalini verdi. Bir Zamanlar Çukurova son bölüm finalinde merdivenlerden düşen Züleyha’nın doğum sahnesi ise ekrana kilitledi. Peki, Züleyha’nın bebeği yaşayacak mı? Hapishaneden çıkan Yılmaz, ne yapacak? Ali Fekeli hangi tarafı seçecek? Tüm bu soru işaretleri Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümünde yanıt bulacak.

Haberin Devamı

Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yılmaz'ın öldüğünü zanneden Züleyha, sevdiği adam için dua ederken aftan yararlanan Yılmaz cezaevinden çıkıp Demir'den intikam almak istiyor. Züleyha ile evlenen Demir'in, Yılmaz'a duyduğu öfkenin nedeni ise belli oldu! Demir'in Züleyha ve Yılmaz gerçeğini bilerek evlendiği ortaya çıktı. Şimdi merak edilen ise bebekle ilgili gerçeği öğrenip öğrenmeyeceği… Yeni bölümde Bir Zamanlar Çukurova'da tüm dengeleri değiştirecek olan Ali Fekeli ortaya çıkıyor. Hangi tarafta olacağı merak edilen Fekeli, yeni bölüme adeta damgasını vuracak.

KEREM ALIŞIK KADRODA

Başrollerini Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Hilal Altınbilek'in paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova'nın yapımını Tims&B, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Bir Zamanlar Çukuorova'nın kadrosuna Kerem Alışık dahil oldu.

Kerem Alışık, 6. Bölümde seyircinin karşısına "Fekeli" olarak çıktı. Perşembe akşamlarının iddialı dizisinin yeni kilit ismi Alışık, böylesine güzel bir projede yer almaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

 

BAKMADAN GEÇME!