Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı - 62. bölümde neler olacak? 

Güncelleme Tarihi:

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı - 62. bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2020 01:41

Bir Zamanlar Çukurova'nın merakla beklenen 62. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Geçen hafta Züleyha'nın duruşmasında yaşanan gerginlikle heyecanın arttığı Bir Zamanlar Çukurova'nın yayınlanan fragmanında, Yılmaz ile Fekeli'nin silahlarını çekerek karşı karşıya gelmesi ve Züleyha'nın zehirlenmesi dikkat çeken gelişmeleri ekranlara getirdi. Bir Zamanlar Çukurova 2 Nisan akşamı sevenleri ile buluşacak. İşte, Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Çukurova'nın 2 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak olan yeni bölümüne ilişkin 62. bölüm fragmanı izleyici karşısına çıktı. İlgi gören dizinin bu haftaki fragmanında hapishaneden evi arayan Züleyha'ya Demir'in söylediği sözler heyecan yarattı. İşte, Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı.

SON BÖLÜMDE NELER OLACAK? 

Hünkar, yaptıklarından bin pişmandır! Demir mahkemede Züleyha’yı kurtarsın diye binbir dil dökecektir. Demir, son ana kadar hareket etmez ama son anda salona gelecektir. Hünkar, Fekeli, Yılmaz, tüm konak ahalisi ve hatta Savcı Jülide nefesini tutarak Demir’in ifadesini bekler. Demir, hakime Züleyha’ya ne kadar büyük bir aşk beslediğini anlatacaktır. Ancak anlattıkça salondaki havaya da onun duygularına da yaşanan onca yılın tüm olaylarının ağırlığı dolacaktır. Mahkeme salonu, dava konusunu iyice içinden çıkılmaz bir hale getirecek bir olaya daha şahitlik edecektir.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!