Bir Zamanlar Çukurova son bölümde Züleyha öldü mü? İşte Bir Zamanlar Çukurova 87. son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde Züleyha öldü mü İşte Bir Zamanlar Çukurova 87. son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2021 02:30

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izleme ekranı erişime açıldı. Heyecanlı bölümle ekranlara gelen Bir Zamanlar Çukurova'nın 11 Mart tarihli son bölümünde Züleyha'nın kaybolması akıllara Züleyha öldü mü? sorusunu getirdi. Ümit, boşanma kararına sevinirken, Züleyha'nın Demir'e ilk kez sevdiğini söylemesi çarpıcı gelişmeler arasında yer aldı. Diğer yandan Demir'in, babasına iftira atanı karşısına çıkmaya çağırdığı gazete ilanı, tüm şehrin ilk konusu haline geldi. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Bir Zamanlar Çukurova son bölüm kesintisiz izleme ekranı ve 87. bölümde yaşananların özeti.

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Çukurova 87. son bölümü internetten tek parça yayınlandı. Perşembe akşamları izleyici ile buluşan Bir Zamanlar Çukurova'nın 11 Mart tarihli son bölümünde Demir'in yokluğunda halledilmesi gereken vergi işleri için imzaları atan Züleyha'nın bir anda ortadan kaybolması merak uyandırdı. Tüm Çukurova'nın Züleyha'yı aramaya çıkması ise dikkat çekti. Son bölümü aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 88. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 87. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ümit, boşanma kararına çok sevinir ama sevindiğini belli etmemek için Demir'in fikrini sorgulamasını ister. Demir ise heyecanlı ve mutludur. Çocukların ve Züleyha'nın nerede yaşayacağını, Ümit ve kendisinin evinin nerede olacağına dair planlar yapar. Çukurova'ya döndüğünde yeni ve büyük bir aşka yelken açmış olacaktır. Bu süreçte evi aramak hiç aklına gelmez.

Haberin Devamı

Demir'in, babasına iftira atanı karşısına çıkmaya çağırdığı gazete ilanı, tüm şehrin ilk konusu haline gelir. Her köşede bu konuşulurken, hastanede de bu ilan gündemdedir. İlanı gören Bahtiyar, Fikret'i aramaya başlar. Çünkü onun bildiği hikaye ile bu gazete ilanı aynı değildir. O sırada, ilanı gören Şermin de koşarak konağa gidecektir.

İstanbul'da gerçekleri araştıran Züleyha, Adnan Yaman'ın bu kadar acımasız olabileceğine inanmamaktadır. Mektupları yazan her kimse, bazı şeyler yerine oturmamaktadır. Sevda ise ne olursa olsun, bir çocuğu ortada bırakabilmiş bir adamı sevdiğine çok üzgündür. Öğrendiklerinin ağırlığı ile daha fazla İstanbul'da kalmadan Adana'ya dönerler. Döner dönmez de Züleyha'yı acilen şirkete çağırırlar. Demir'in ne zaman döneceğini bilemediklerinden Züleyha'dan birkaç imza atmasını isterler.

Demir'in yokluğunda halledilmesi gereken vergi işleri için imzaları atan Züleyha, bu arada Yamanların mal varlıklarında yapılan değişiklikleri öğrenir. Demir, Leyla ve Adnan için pek çok değişiklik yapmıştır. İşini bitiren Züleyha eve gitmek için odasından çıkar. Ancak sonra kendisinden kimse haber alamaz!

Haberin Devamı

Akşam olup Züleyha eve dönmeyince, Saniye ve Sevda korkmaya başlar. Şermin'in de dahil olmasıyla, ne yapacaklarına karar verirler. Şermin, Demir'i bulmaya çalışırken, Sevda ve Saniye Fekeli'den yardım isteyecektir. Şermin, Demir'i ararken, çok önemli başka bir bilgiye ulaşır. Tüm Adanalılar da, çevre illere kadar her yerde, her taşın altında her köşede hanımağalarını aramaya başlar. Ancak Züleyha'dan da arabasından da tek bir iz yoktur! Tüm bunlar olup biterken, Demir ve Ümit Çukurova'ya dönerler! Bu arada Fekeli de Fikret'in yokluğundan şüphelenip onun peşine düşer.

BAKMADAN GEÇME!