Bir Zamanlar Çukurova 89. son bölüme Demir'in kaçırılması damga vurdu - İşte Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Bir Zamanlar Çukurova 89. son bölüme Demirin kaçırılması damga vurdu - İşte Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2021 02:17

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle ekranı yayınlandı. Züleyha'nın Demir'e kalbini açtığı Bir Zamanlar Çukurova'nın 25 Mart tarihli 89. son bölümünde, Sevda'nın Ümit'in karşısına çıkarak Demir konusunda uyarması dikkat çekti. Ümit'in final anında söyledikleri merak uyandırırken Fikret'in Demir'i kaçırması da bu haftanın çarpıcı gelişmelerinden oldu. Tüm bunların ardından yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanında ise Fekeli ölecek mi? sorusu akıllara geldi. İşte, Bir Zamanlar Çukurova 89. son bölüm kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanından görüntüler.

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Çukurova 89. son bölüm ATV ekranlarında 25 Mart Perşembe akşamı izleyici ile buluştu. Sevilen dizide bu hafta Demir'in Ümit'ten ayrılması dikkat çekti. Evliliklerinde yeni bir sayfa açan Demir ve Züleyha'nın baş başa tatile çıkması ise ekranlara yansıyan diğer gelişmelerden oldu. Bir Zamanlar Çukurova'nın 90. bölüm fragmanında Fekeli'nin yere yığıldığı anlar heyecan dolu anlara neden oldu.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Bir Zamanlar Çukurova 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, fragmandan görüntüler...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 89. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ümit konusu vicdanını sızlatsa da, tüm yaşananların ardından Züleyha'nın kalbini gerçekten açması, Demir'i çok mutlu eder. Büyük bir savaşın ve iki çocuğun ardından ilk kez kalpleri aynı anda birbirleri için çarpan Züleyha ve Demir, baş başa bir tatil geçirmek ve hayatlarında ilk kez gerçekten bir çift olabilmek için tatile giderler.

Haberin Devamı

Demir ve Züleyha'nın hem evde hem iş hayatında yakaladığı mutluluk, Ümit'i yıkar! Sevda da durumu anlamış ve Ümit'in kapısına dayanmıştır. Şimdi Ümit, yuva yıkan kadın hikâyesinin başkahramanı olmak üzeredir! Bir kumpas için başlayan hikâyede Ümit şimdi Demir'den vazgeçebilecek mi?

Ümit'e kapıldığını düşünürken, Züleyha'dan beklediği aşkın karşılığını gören Demir ise hem onu kırmadan hem de konu Züleyha'nın kalbini kıracak hale gelmeden, konuşmaya çalışır. Sevda da, babasına benzemesini istemediği Demir'in peşindedir.

Gelişi ile uzun zamandır yas evi halinde duran Fekeli konağına neşe getiren Lütfiye, Züleyha'nın ziyareti ile onu da kendine hayran bırakır. Adnan'ı Fekeli'ye götüren Züleyha, Fekeli'den savaşı durdurması için yardım ister.

Fekeli de Lütfiye'nin hem konağa hem de hayatlarına getirdiği neşenin farkındadır. Üstelik ailesinin bir arada tutmak için ona ihtiyacı vardır.
Müjgan, bir kez daha intikam savaşı peşinde bir adamla olmak istemiyordur. Fikret'i vazgeçirmeye çalışır ama bu aralarının daha gerilmesine neden olur. Fikret ise Müjgan'ı kaybetmek istemediğine karar vermiştir. Onu, kendi hikâyesinin haklılığına da aşkına da inandırmak isteyecektir.

Haberin Devamı

Lütfiye ise, en başından bu yana bildiği sırları kendine saklasa da Fikret ile konuşup onu vazgeçirmeye çalışır ama tüm çabalar nafiledir. Fikret, savaşından vazgeçmeyecektir. Üstelik şimdi bir de mağlubiyet yaşamış hissetmektedir. Bunun intikamını almalıdır!

En başından bu yana, Züleyha ve Demir'in evliliklerinin kâğıt üzerinde kalmaması gerektiğine inanan ve her ikisini de birbirlerine tekrar kalplerini açabilmeleri için teşvik eden Sevda, mutluluklarına gölge düşmemesi için Ümit'in de karşısına çıkar. Çukurova'ya da konaktaki hayata da alışmıştır. Artık yardım eli uzatmaktan da gerektiğinde kötülüklere karşı durmaktan da çekinmeyen bir Sevda vardır. Züleyha ile birlikte Çukurova'da her geçen gün farklı hikâyeler ile gönülleri fethedeceklerdir.

Haberin Devamı

Demir, Ümit meselesini halletmeye çalışırken bir yandan da işleri büyütmeye çalışır. Çiftlik ile ilgili tüm konularla hanımağalar ilgilenmektedir ve Demir de bundan gurur duyacaktır. İşlerini halletmek için yoldayken gördüğü bozulmuş bir araba, bu kez Ümit gibi bir rüzgarı değil, savaşı karşısına çıkaracaktır! Demir, ummadığı bir anda kendini çok şaşıracağı bir yerde bulacaktır.

BAKMADAN GEÇME!