Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümünde şoke eden anlar yaşandı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümünde şoke eden anlar yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2018 23:09

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine aksiyon dolu dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Demir ile Yılmaz'ın mücadelesi alev aldı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla izleyicilerine şoke eden anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yılmaz'ı ırgatların sakladığından şüphelenen Demir, huğları acımasızca yaktırdı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Demir ile Yılmaz'ın mücadelesi alev alıyor! Yılmaz'ı ırgatların sakladığından şüphelenen Demir, huğları acımasızca yaktırıyor. Gözü dönmüş oğlunu izleyen Hünkar, yaptıklarından pişman oluyor. Peki, bu pişmanlık hangi değişikliklere gebe olacak? Yaman ailesi yüzünden 20 sene mapus yatan Fekeli'nin Adana'ya dönüşü ise bu bölümle anlam bulmaya başlayacak! ''Bu altın kafesi değil, özgürlüğümü istiyorum ben" diyen Züleyha'nın aklından ne geçiyor?

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!