Bir Zamanlar Çukurova 74. son bölüm tam ve kesintisiz izle - Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Bir Zamanlar Çukurova 74. son bölüm tam ve kesintisiz izle - Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2020 01:18

Bir Zamanlar Çukurova 74. son bölüm tek parça ve full HD yayınlandı. Perşembe akşamı ekranlara gelen Bir Zamanlar Çukurova'nın son bölümünde Züleyha'nın Müjgan'ın hamilelik haberini öğrenmesi damga vurdu. Yılmaz'ın Müjgan'a bebeğin kendisinden olmadığını söylemesi ise dizinin son bölümünde dikkat çeken diğer gelişmelerden oldu. Tüm bunların ardından Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. İşte, Bir Zamanlar Çukurova 74. son bölüm kesintisiz izleme linki ve yeni bölüm fragmanıyla ilgili ayrıntılar.

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Çukurova 74. bölümüyle 26 Kasım Perşembe akşamı ATV ekranlarına geldi. Dizinin bu haftaki son bölümünde Müjgan hakkında çıkan dedikodunun Çukurova'ya yayılması heyecanlı anlara neden oldu. İşte, Bir Zamanlar Çukurova son bölümün tamamı ve 75. bölüm fragmanıyla ilgili merak edilenler.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BİR ZAMANLAR 74. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Züleyha, eczanedeki karşılaşmalarında Müjgan'ın hamilelik haberini öğrenip, üzgün bir halde konağa döner. Ne Saniye ne Sevda derdinin ne olduğunu öğrenemez. Yaşadığı üzüntü, Züleyha'yı bambaşka bir bakış açısına ve yeni kararlara götürecektir.

Hastaneden taburcu olan Behice, mağduriyetini resmileştirmek istercesine yeni bir oyun kurar. Züleyha tarafından hedef gösterildiğini herkese ilan edecektir. Ancak attığı adımlar Çukurova'nın bir diğer "kurnaz" kadını Şermin'i kuşkulandırır. Neredeyse yaptığı planın tamamını çözerek, Demir'e gider. Şermin bu sayede hem kendisini küçümseyen Behice'yi alt etmeyi hem de yeniden "Yaman" olarak kabul görmeyi istiyordur.

Haberin Devamı

Demir de Züleyha da gitmesini istemeyince iyice konağa yerleşen Sevda, evin hanımlığına da alışmaya başlayacaktır. Bu durum, Saniye için tahammül edilemez bir hale gelecektir. Gaffur hem Behice'nin tehditlerinden hem de Saniye'nin tavırlarından kovulacakları korkusu yaşarken yine yanlış adımlar atacaktır. Gaffur'un korkularına daha da çok sinirlenen Saniye ise, Hanım'ın yerine birini kabul etmektense kovulmayı göze alacaktır.

Müjgan'ın hamilelik haberi Züleyha'yı üzerken, Yılmaz için ise çıldırtıcı bir hal alır. Evde büyük bir kavga çıkar. Olaylar o kadar çığırından çıkacaktır ki, Yılmaz silaha sarılmak durumunda kalacaktır. Fekeli'nin gönlü hala Hünkar'a yanıyor olsa da evdeki yangına müdahale etmek de ona düşecektir.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

BAKMADAN GEÇME!