Bir Mucize olsun dizisinin oyuncuları kimdir? İşte Bir Mucize Olsun dizisinin oyuncu kadrosu ve genel hikayesi

Güncelleme Tarihi:

Bir Mucize olsun dizisinin oyuncuları kimdir İşte Bir Mucize Olsun dizisinin oyuncu kadrosu ve genel hikayesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2018 19:42

Bir süredir tanıtımları yayınlanan Bir Mucize Olsun dizisi yarın akşam yayınlanacak 1. bölümüyle seyircilere merhaba diyecek. FOX ekranlarında izleyici ile buluşacak olan dizi oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Seyirciler ise merakla Bir Mucize Olsun'un oyuncu kadrosunu ve konusunu soruşturuyor. Peki, Bir Mucize Olsun'un konusu ne? Bir Mucize Olsun'un oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

Bir Mucize Olsun dizisi için geri sayım başladı. Yaşar İrvül ile Efe İrvül’ün yapımcılığını üstlendiği dizi, 6 Nisan Cuma akşamı ilk bölümü ile seyircilerin beğenisine sunulacak. Yönetmenliğini Usta isim Hamdi Alkan'ın yaptığı dizinin kadrosunda birçok başarılı oyuncu yer alıyor. İşte, Bir Mucize Olsun dizisinin oyuncu kadrosu ve genel konusu...

BİR MUCİZE OLSUN DİZİSİNİN GENEL KONUSU

6 Nisan Cuma günü izleyici ile buluşacak ve merakla beklenen dizinin konusu şöyle; Çukurdere’nin çamurlu sokaklarında büyüyen Damla onu yetiştiren Maksude’nin yanında evlatlık gibi değil hizmetçi gibi bir yaşam sürmektedir. Sefalet ve umutsuzluk içinde geçen günlerden bir gün kapılarını Yiğit adında genç bir avukat çalar. Gerçek anne babasının kim olduğunu bilmeyen Damla’ya dedesinin ülkenin sayılı zenginlerinden biri olan Azim Sancaktar olduğunu ve ona yeni bir hayat vermek istediğini söyler. Yiğit getirdiği haberle Damla’ya zorluklarla dolu bambaşka bir dünyanın kapılarını açmakla kalmayacak ona aşık da olacaktır.

Haberin Devamı

BİR MUCİZE OLSUN OYUNCULARI

Senaryosunu Can Sinan’ın kaleme aldığı dizide; Furkan Palalı, Su Kutlu, Cihan Ünal, Ahu Sungur, Ayşegül Günay, Meral Çetinkaya, Murat Daltaban, Bala Atabek, Anıl İlter, Rıdvan Aybars Düzey, Dilhan Aras, Elif Gizem Aykul, Oral Özer, Rozet Hubeş, Funda Eskioğlu, Tahsin Lale, Bulut Akkale, Cansu Kurgun, Sekvan Serinkaya, Fahri Öztezcan, Binnaz Ekren, Elif Akdemir, Halil Demir, Poyraz Saygılı, Anıl Yıldız, Ebru Emre gibi isimler bulunuyor.

Bir Mucize olsun dizisinin oyuncuları kimdir İşte Bir Mucize Olsun dizisinin oyuncu kadrosu ve genel hikayesi

FURKAN PALALI (YİĞİT TÜMER)

27 Ekim 1986 tarihinde Konya'da dünyaya gelen Furkan Palalı, oyunculuk ve mankenlik yapmaktadır. Adını, 2011 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle duyulan Furkan Palalı, 2010'dan beri yer aldığı birçok ulusal ve uluslararası defilede ve yine 2010 yılında Tuncay Özinel tiyatrosunda başlayan oyunculuk kariyeriyle, tiyatro oyuncusu olarak Best Model of Turkey seçilen ilk manken olmuştur.

Haberin Devamı

İlkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini memleketi Konya'da tamamlayan Furkan Pala, üniversite öğrenimini Ankara Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünde tamamladı. Pala, Ankara'da kaldığı süre boyuncu yaratıcı drama eğitimi, tiyatro oyunculuğu eğitimi ve karakter oyunculuğu eğitimleri de aldı. Furkan Pala yüksek lisans eğitimini de Marmara Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde aldı.

2012 yılında yayınlanan "Hayat Devam Ediyor" adlı dizide "Giray" karakterini canlandıran Furkan Pala, böylece dizi sektörüne de adım atmış oldu. Palalı Osman Sınav'ın yönettiği ve TRT 1'de yayınlanan Kızılelma dizisinde Millî İstihbarat Teşkilatı elemanı Murad Altay'ı canlandırmıştır. 2016'da vizyona girmiş olan "Somuncu Baba Aşkın Sırrı" isimli sinema filminde de başrol oynayan Furkan Pala yine aynı yıl ekranlara gelen No 309 dizisinde başrol olarak yer almıştır. Ünlü oyuncu son olarak, FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan, Bir Mucize Olsun adlı dizide rol almıştır.

Haberin Devamı

Furkan Palalı son olarak Bir Mucize Olsun dizinde "Yiğit Tümer" karakterini canlandıracak, Yiğit Tümer karakterin özellikleri ise şöyle; Otuzlu yaşlarının başında... Küçük yaşta yetim ve öksüz kalmış. Son derece çalışkan, dürüst ve cesur bir avukat. Azim Sancaktar’ın sağ kolu... Doğruluk ve adaletten şaşmayan, kararlı, cesur bir adam... Asla pes etmeyen, inatçı ve hırslı bir yapısı var. Korumacı tarafı fazla gelişmiş. Damla’ya da ilk önce bu refleksle yaklaşıyor. Zamanla Damla’nın iyiliğine, masumiyetine ve cesaretine tanık oldukça genç kıza aşık olmaktan kendini alamıyor.

Bir Mucize olsun dizisinin oyuncuları kimdir İşte Bir Mucize Olsun dizisinin oyuncu kadrosu ve genel hikayesi

SU KUTLU (DAMLA SANCAKTAR)

Haberin Devamı

1 Ocak 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Su Kutlu Hayatımın Rolü, Ali Ayşe'yi Seviyor, Çalıkuşu, Güzel Köylü ve Arkadaşlar İyidir dizilerinde rol almıştır. Güzel oyuncu son olarak FOX TV'de ekranlara gelen Bir Mucize Olsun dizisinde rol almaktadır.

Su Kutlu son olarak Bir Mucize Olsun dizinde "Damla Sancaktar" karakterini canlandıracak,Damla Sancaktar karakterin özellikleri ise şöyle; Yirmili yaşlarının başında... Gerçek anne ve babasını tanımadan analığı Maksude tarafından evlatlık olarak büyütülmüş. İyi kalpli, sevgi dolu, şefkatli ve dürüst bir kız. Çevresindeki insanların sorunlarına karşı son derece ilgili. Yardımsever ve fedakar... Samimi, sıcakkanlı ve mütevazı... Zorluklarla, sefaletle dolu bir hayat yaşasa da umudunu kaybetmiyor. Bir gün bir mucize olacağına, gerçek aşkı ve sevgiyi bulacağına inanıyor.

Haberin Devamı

Bir Mucize olsun dizisinin oyuncuları kimdir İşte Bir Mucize Olsun dizisinin oyuncu kadrosu ve genel hikayesi

CİHAN ÜNAL (AZİM SANCAKTAR)

22 Ocak 1946 tarihinde Kastamonu'da dünyaya gelen Cihan Ünal, İlkokulu Tosya ve Kırıkkale’de okudu. Ortaokulu Ankara Cebeci Ortaokulu ve Liseyi Kurtuluş Lisesinde bitirdikten sonra; 1960-1964 Ortaokul ve Lise Döneminde, Ankara Radyosu Çocuk Kulübünde, Ankara Radyosu Eğitim Programlarında, Ankara Radyosu “Radyo Tiyatrosu” programlarında ve Ankara Radyosu “Arkası Yarın” programlarında çalıştı. Yine aynı yıllarda çocuk tiyatrosu ve özel tiyatrolarda amatör olarak oyunculuk yaptı. 1962 yılında Ankara Halkevi'nde tiyatro kurslarına katıldı. Ardından aynı kurumda oyunculuk yaptı. Nüzhet Şenbay, Nurettin Sevin, Suat Taşer, Haldun Marlalı ve Mahir Canova'dan eğitim aldı. Ayrıca Suat Taşer’in yönettiği “Öteye Doğru” adlı oyunda başrolde oynadı. 1963-1964 yılları arasında Ankara Devlet Tiyatrosu oyunlarında küçük rollerde görev aldı. 1964 yılında Ankara Devlet Konservatuvarına girdi.

1969'da Konsevatuvarı Tiyatro Bölümü yüksek kısmından mezun oldu ve aynı yıl Ankara Devlet Tiyatrosu'nda oyuncu olarak göreve başladı. İlk defa 1971 yılında "Damdaki Kemancı" filminde oynadı. İkinci defa oynadığı sinema filmi ilk Türk korku klasiklerinden olan "Şeytan" oldu. 1971-1973 yılları arasında Ankara Devlet Konservatuvarı oyunculuk bölümünde Cüneyt Gökçer’in asistanlığını yaptı. 1973 - 1982 yıllarında yine aynı okulda öğretim görevlisi olarak diksiyon, mimik, rol ve sahne derslerine girdi.

Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçısı Hepşen Akar'ın kardeşi olan Cihan Ünal, ilk evliliğini manken Sabiha Tarhan ile yaptı. Bu evlilikten Irmak adında bir kızı oldu. İkinci evliliğini ise Mine filminin setinde tanışıp aşık olduğu Türkân Şoray ile yaptı. Bu evlilikten Yağmur adında bir kızı daha oldu. Ünlü oyuncu kariyeri boyuncu birçok sinema filmi, dizi projesi ve tiyato oyununda yer aldı.

Cihan Ünal son olarak Bir Mucize Olsun dizinde "Azim Sancaktar" karakterini canlandıracak, Azim Sancaktar karakterin özellikleri ise şöyle; Yetmişli yaşlarının başında... İnşaat sektöründe zirveye ulaşmış zengin ve güçlü bir işadamı. Zeki, hırslı, son derece otoriter ve acımasız... Bugüne kadar etrafına korku salarak herkesi kontrol etmiş. Ölümcül bir hastalığa yakalandığını öğrendiğinden beri farklı bir insana dönüşmüş. Artık bu hayattaki tek amacı işlediği günahların vebalini ödemek.

Bir Mucize olsun dizisinin oyuncuları kimdir İşte Bir Mucize Olsun dizisinin oyuncu kadrosu ve genel hikayesi

AHU SUNGUR (MAKSUDE ŞAHİN)

1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ahu Sungur Adını Feriha Koydum, Mandıra Filozofu ve O Hayat Benim gibi yapımlarda canlandırdığı karakterlerle tanınmaktadır. Kendisi gibi oyuncu olan Suat Sungur ile evlidir ve Ege adında bir oğlu vardır.

Hukukçu bir ailede dünyaya gelen Ahu Sungur, Akademi İstanbul Tiyatro Bölümü mezunudur. Okuldan mezun olduktan sonra Semaver Kumpanya, Tiyatro Çisenti ve Tiyatro Kedi’de çeşitli oyunlarda yer alan Ahu Sungur, Hakan Yılmaz ve Janset‘in başrollerinde oynadığı "Ayrılsak da Beraberiz" adlı dizide Necmi Yapıcı, Belma Canciğer, Simge Selçuk, Tuluğ Çizgen, Selahattin Taşdöğen, Ayşe Tolga, Suzan Aksoy, Tahsin Taşkın, Ferdi Atuner, Bülent Çarıkçı, Eylem Şenkal, Gözde Kansu ile beraber rol almıştır.

2002 yılında ünlü oyuncu Suat Sungur'la hayatını birleştiren Ahu Sungur'un bu evlilikten Ege adını verdikleri bir çocukları olmuştur. 2014 yılında yönetmenliğini Müfit Can Saçıntı‘nın yaptığı "Mandıra Filozofo" adlı komedi filminde Müfit Can Saçıntı, Rasim Öztekin, Ayda Aksel gibi ünlü isimlerle birlikte ol almıştır. Ahu Sungur son olarak, senaryosunu Can Sinan'ın yazdığı ve Hamdi Alkan‘ın yönetmenliğini yaptığı, Bir Mucize Olsun adlı dizide rol almaktadır.

Kırklı yaşlarının başında bir pavyon şarkıcısı... Gençlik günleri artık geride kalmaya başlamış olsa da hâlâ gösterişli, güzel bir kadın. Hayata ve kadere karşı isyankar. Şarkı söylemek en büyük tutkusu. Ünlü bir şarkıcı olmanın ve gecekondudan kurtulup zengin bir hayat sürmenin hayalini kuruyor. Çalışkan ve mücadeleci bir yapıya sahip. Patavatsız, huysuz ve gösteriş budalası... Eğlenceye, güzel ve pahalı olan her şeye aşırı düşkünlüğü var.

Ahu Sungur son olarak Bir Mucize Olsun dizinde "Maksude Şahin" karakterini canlandıracak, Maksude Şahin karakterin özellikleri ise şöyle; Kırklı yaşlarının başında bir pavyon şarkıcısı... Gençlik günleri artık geride kalmaya başlamış olsa da hâlâ gösterişli, güzel bir kadın. Hayata ve kadere karşı isyankar. Şarkı söylemek en büyük tutkusu. Ünlü bir şarkıcı olmanın ve gecekondudan kurtulup zengin bir hayat sürmenin hayalini kuruyor. Çalışkan ve mücadeleci bir yapıya sahip. Patavatsız, huysuz ve gösteriş budalası... Eğlenceye, güzel ve pahalı olan her şeye aşırı düşkünlüğü var.

Bir Mucize olsun dizisinin oyuncuları kimdir İşte Bir Mucize Olsun dizisinin oyuncu kadrosu ve genel hikayesi

AYŞEGÜL GÜNAY (ESMA SANCAKTAR)

9 Kasım 1969 tarihinde Eskişehir'de dünyaya gelmiştir. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Bugüne kadar birçok sinema filminde ve televizyon dizilerinde rol almıştır. Esma Sancaktar son olarak Bir Mucize Olsun dizinde "Esma Sancaktar" karakterini canlandıracak, Esma Sancaktar karakterin özellikleri ise şöyle; Ellili yaşlarının başında... İnanılmaz bir yükselme hırsı var. Azim Sancaktar gibi zengin ve kudretli bir adamla evlenerek amacına ulaşmış. Zamanla sosyetenin tanınmış simalarından biri olmuş. Her daim bakımlı, son derece hoş ve alımlı bir kadın. Küstah ve insanlara üstten bakan bir yapısı var. Küçük dağları ben yarattım havasında. Aşırı kontrolcü ve bencil... Kendi çıkarlarından başka hiçbir şey umurunda değil. Gücü ve iktidarı elinde tutmak için yapmayacağı şey yok. Kafasında bin tilki dolanıyor ama bininin de kuyruğu birbirine değmiyor.

Bir Mucize olsun dizisinin oyuncuları kimdir İşte Bir Mucize Olsun dizisinin oyuncu kadrosu ve genel hikayesi

RIDVAN AYBARS DÜZEY (FIRAT YALÇIN)

1986 yılında İzmir’de doğmuştur. Atölye Kraft’ta Oyunculuk Eğitimi alan Aybars Düzey, 2010 yılında sinema filmi ile oyunculuğa adım atmıştır. 2014 yılında Benim Adım Gültepe dizisiyle televizyon dünyasına adım atmıştır. Maral, Kahireli Palas, Kanıt Ateş Üstünde dizilerinde rol almıştır. Fox Tv’de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem'de "Şehzade İbrahim" karakterini canlandırmıştır.

Rıdvan Aybars Düzey son olarak Bir Mucize Olsun dizinde "Fırat Yalçın" karakterini canlandıracak, Maksude Şahin karakterin özellikleri ise şöyle; Yirmili yaşlarının sonunda... Çöpçülük yaparak hayatını kazanan Çukurdere mahallesinin bıçkın delikanlısı. Damla’ya aşık. Ama bu aşk karşılıksız. Hırsı öfkesi hep bundan dolayı. İsyankar bir adam... Sevdikleri için ölür de öldürür de... Gözü kara... Sağı solu belli olmayan Fırat Nehri gibi deli bir oğlan.

Bir Mucize olsun dizisinin oyuncuları kimdir İşte Bir Mucize Olsun dizisinin oyuncu kadrosu ve genel hikayesi

MERAL ÇETİNKAYA

1945 yılında Bursa'da dünyaya gelen Meral Çetinkaya, Dostlar Tiyatrosu, Bakırköy Belediye Tiyatroları gibi topluluklarda çalışmıştır. Aynı zamanda 1992'de ölen Yavuzer Çetinkaya'nın eşi olan Meral Çetinkaya, Bizimkiler dizisinde "Ayla Hanım" ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki "Hasefe Akarsu" karakterleriyle tanınmıştır.

Bir Mucize olsun dizisinin oyuncuları kimdir İşte Bir Mucize Olsun dizisinin oyuncu kadrosu ve genel hikayesi

MURAT DALTABAN

Murat Daltaban, 1966 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği'nde 6 yıl okuduktan sonra 3'üncü sınıf ikinci sömestrde burayı bırakıtı. Daha sonra da Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı'ndan 1992 yılında mezun oldu. İstanbul Şehir Tiyatroları'nda oyuncu olarak çalıştı. 1999'da Salkım Hanımın Taneleri filmindeki rolüyle tanınmış ve ardından birçok film dizi projesinde yer almıştır. 2005 yılında "Hırsız Polis" dizisinde hırsız Mavi'nin sorunlu ağabeyi Ali Rıza'yı oynadı. Bu rolle geniş kitlelerce tanındı.

Bir Mucize olsun dizisinin oyuncuları kimdir İşte Bir Mucize Olsun dizisinin oyuncu kadrosu ve genel hikayesi

BALA ATABEK

1985 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Bala Atabek, 2006 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. 2005 yılında Bikem Ekberzade'nin ortaya koyduğu 111 Kadın Fotoğrafçı projesinde çalışmış ve kadın sığınakları için üç fotoğraf karesini bağışlamıştır. 2007 yılında KargArt'ta kendi yönettiği oyun olan Dario Fo'nun Kadınları'nı Uluslararası Af Örgütü yararına sahnelemiştir. Atabek'in kamerayla tanışması Benim Annem Bir Melek adlı dizideki Hasıla rolüyle olmuştur. Daha sonrasında ikinci dizi çalışması olan ve yönetmenliğini Sadullah Şentürk'ün yaptığı Elde Var Hayat adlı dizide Gonca adlı karakteri oynamıştır.

2016 yılının şubat ayında yayına giren Çifte Saadet adlı komedi dizisinde Fikret Kuşkan, Dolunay Soysert ve Şebnem Bozoklu ile Fox Tv ekranlarında Mürüvvet karakterini canlandırmıştır. Ardından ilk romanı İşte Güneş Geliyor' u mart 2016 yılında Zeplin Yayınlarından çıkardı. Kitabın ismi ise The Beatles grubunun Here Comes the Sun adlı şarkısından esinlenerek oluşturuldu. Atabek bu ilk romanında, müzik ile yazıyı birbirine harmanlayarak edebiyat dünyasında yetenekli genç bir kadın yazar olarak yerini sağlamlaştırdı. 2016 Eylülde vizyona giren Tutmayın Beni adlı komedi filminde oynadığı kadın kahraman başrolü ile komedi severlerin sevgisini kazandı.

Bir Mucize olsun dizisinin oyuncuları kimdir İşte Bir Mucize Olsun dizisinin oyuncu kadrosu ve genel hikayesi

DİLHAN ARAS

1990 yılında Ankara’da doğmuştur. Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde tamamladıktan sonra; Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2006 yılında Gölgeler sinema filminde rol alarak yaşamış; 2015 yılında ise Adı İnsan filminde rol almıştır.

Bir Mucize olsun dizisinin oyuncuları kimdir İşte Bir Mucize Olsun dizisinin oyuncu kadrosu ve genel hikayesi

ELİF GİZEM AYKUL

1988 yılında Ankara'da doğan Elif Gizem Aykul, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat bölümü mezunudur. Üniversite'nin tiyatro grubunda çeşitli oyunlarda yer aldı. 2012 yılında TRT-Belgesel'de sunuculuk yaptı. Milat dizisi ile televizyon dünyasına adım attı.

Bir Mucize olsun dizisinin oyuncuları kimdir İşte Bir Mucize Olsun dizisinin oyuncu kadrosu ve genel hikayesi

ORAL ÖZER

1984 yılında Hatay’da doğmuştur. Yeditepe Üniversitesi Oyunculuk bölümü eğitimi almıştır. Bir çok reklam’dada yer alan Oral Özer Duvar, Leylan, Ateşle Barut, Avrupa Yakası Arka Sıradakiler gibi dizilerde rol almıştır.

Bir Mucize olsun dizisinin oyuncuları kimdir İşte Bir Mucize Olsun dizisinin oyuncu kadrosu ve genel hikayesi

ROZET HUBEŞ

1959 yılında İstanbul’da doğdu. Yahudi asıllı İstanbulludur. Lisede Fen Bölümünde okudu ve Lise yıllarında tiyatro faaliyetlerine katılmıştır. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransız Dili Ve Edebiyatı Bölümünden mezun olmuştur. Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü de okudu.ilk olarak 1 yıl Şehir Tiyatroların çalışmıştır sonra Dormen Tiyatrosunda bir çocuk oyunu ardından Kenter Tiyatrosunda oynamıştır. 21 yıldır şehir tiyatrolarında çalışmaktadır. Ayrıca tiyatroculuk ve oyunculuğun yanında seslendirme çalışmaları da yapmaktadır. Afife Tiyatro Ödülleri, 2005, En iyi kadın oyuncu ödülünü almıştır. Uçurtmayı Vurmasınlar filmi Rozet Hubeş için bir dönüm noktası olmuştur. Hayat Devam Ediyor Dizisinde büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Belgesellerde de oynamıştır.

Bir Mucize olsun dizisinin oyuncuları kimdir İşte Bir Mucize Olsun dizisinin oyuncu kadrosu ve genel hikayesi

FUNDA ESKİOĞLU

Konya Akşehir'de doğdu. 1987 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. İnadına Aşk, Araf Zamanı, Yol Arkadaşım, El Gibi, Arka Sıradakiler, Şöhret gibi dizilerde aldığı rollerle tanınmaktadır.

Bir Mucize olsun dizisinin oyuncuları kimdir İşte Bir Mucize Olsun dizisinin oyuncu kadrosu ve genel hikayesi

TAHSİN LALE

1972 yılında Ağrı’da dünyaya geldi. Ailesinin görevi nedeniyle, 1974 yılından itibaren Konya’da yaşamaya başladı. İlkokul, ortaokul ve lise eğitiminden sonra Selçuk Üniversitesi Turizm-Otelcilik Bölümü’nden mezun olup eğitim-öğretim hayatını tamamladı. Selçuk Üniversitesi’ne devam ettiği dönemde, Konya Devlet Tiyatroları’ndan 1991-1993 yılları arasında Tiyatro Oyunculuğu kursu aldı. Halen İstanbul’da yaşamakta olup; yönetmenlik, senaristlik, yazarlık, sinema-tv oyunculuğu yaparak hayatını idame ettirmektedir.

Bir Mucize olsun dizisinin oyuncuları kimdir İşte Bir Mucize Olsun dizisinin oyuncu kadrosu ve genel hikayesi

BULUT AKKALE

Bulut Akkale 1986 yılında İstanbul’da doğdu. Haliç Üniversitesi’nden mezun olan Bulut Akkale, hem reklam hem de dizi ve sinema filmlerinde boy göstermiştir. Kara Yılan, Kavak Yelleri, Melekler Adası gibi bilinen dizilerde yardımcı oyuncu olarak görev aldı.

Bir Mucize olsun dizisinin oyuncuları kimdir İşte Bir Mucize Olsun dizisinin oyuncu kadrosu ve genel hikayesi

CANSU KURGUN

1988 İzmir doğumludur. 28 yaşında olan Cansu Kurgun çeşitli dizi projelerinde yer alarak filmlerde de rol almıştır. Cansu Kurgun oynadığı diziler şunlardır; Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Muhteşem Yüzyıl, İnsan Aldandı, İki Dünya Arasında, Nizama Adanmış Ruhlar, Kalp Hırsızı ve Yeter.

Bir Mucize olsun dizisinin oyuncuları kimdir İşte Bir Mucize Olsun dizisinin oyuncu kadrosu ve genel hikayesi

SEVKAN SERİNKAYA

Mardin Nusaybin'de doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sinema ve Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Kariyeri boyunca çok sayıda film ve dizide yer aldı.

Bir Mucize olsun dizisinin oyuncuları kimdir İşte Bir Mucize Olsun dizisinin oyuncu kadrosu ve genel hikayesi

FAHRİ ÖZTEZCAN

Yeditepe Üniversitesi GSF Tiyatro Bölümü mezunu oyuncu Fahri Öztezcan 1980 yılının Şubat ayında Bilecik’te dünyaya gelmiştir. Mavi Kelebekler, Aşkın Bedeli ve Diriliş Ertuğrul gibi projelerde rol almıştır. Diriliş Ertuğrul dizisinde İlyas Fakıh karakterini canlandırmıştır. Ayrıca müzik ilede ilgilenen Fahri Öztezcan’ın birde albümü vardır. Uzun yıllar gitar çalmıştır.

Bir Mucize olsun dizisinin oyuncuları kimdir İşte Bir Mucize Olsun dizisinin oyuncu kadrosu ve genel hikayesi

BİNNAZ EKREN

1977 yılında İstanbul'da doğdu. Lise öğrenimini özel Yıldız Lisesi'nde tamamladıktan sonra. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünün sınavlarını birincilikle kazandı. Avukatımı İstiyorum, Üç Kişilik Dünya, Sevginin Gücü ve Hırsız gibi televizyon dizilerinde ekrana gelen, Çok sayıda reklam filmi ve dublajı seslendiren Binnaz Ekren Halen İstanbul Devlet Tiyatrosunda oyunculuk yapmaktadır. Ayrıca kendisinin uyarlayıp yönettiği Kontrbas adlı oyunla ülkemizi çok sayıda festivalde yurt dışında başarıyla temsil etmiştir.

Bir Mucize olsun dizisinin oyuncuları kimdir İşte Bir Mucize Olsun dizisinin oyuncu kadrosu ve genel hikayesi

POYRAZ SAYGILI

1989 yılında dünyaya gelen Poyraz Saygılı, Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve Barış Manço Kültür Merkezi'nde eğitim almış, bazı dizi projelerinde yer almıştır.

Bir Mucize olsun dizisinin oyuncuları kimdir İşte Bir Mucize Olsun dizisinin oyuncu kadrosu ve genel hikayesi

ANIL YILDIZ

1983 yılında doğdu, İstanbul belediye tiyatrolarında eğitim alan Anıl Yıldız, oyunculuğunun yanında aynı zamanda dublaj sanatçısıdır. Aşk Bir Hayal, Kollama, Akasya Durağı, Kaval Yelleri gibi dizilerde kısa kısa roller aldı. Son dönemde Yalancı Bahar, Kötü Yol gibi dizilerde oynadı. Son olarak FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Bir Mucize Olsun adlı dizide yer alacaktır.

BAKMADAN GEÇME!