Bir Deli Rüzgar dizisi ne zaman başlayacak?

Güncelleme Tarihi:

Bir Deli Rüzgar dizisi ne zaman başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2018 17:12

Yeni sezon dizilerinden Bir Deli Rüzgar ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yapımını TMC Film’in, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, FOX’un merakla beklenen yeni dizisi Bir Deli Rüzgar’ın yayın tarihi belli oldu. Peki, Bir Deli Rüzgar dizisi ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

Başrollerinde Hatice Aslan, Pınar Deniz, Berk Cankat ve Almila Ada'nın yer aldığı Bir Deli Rüzgar’ın yayın tarihi netlik kazandı. Tanıtımları Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya devam eden Bir Deli Rüzgar'ın ilk bölümü 15 Eylül Cumartesi akşamı izleyicisiyle buluşacak.

Melike Candan, ağır bedeller ödeyerek en dipten en zirveye tırmanmış, 70’lerde ve 80’lerde assolistlik mertebesine ulaşmış bir yıldızdır. Melike’nin bugünkü yaşamı ise bambaşkadır. Bir gün tuvaletçi olarak çalıştığı barda tıpkı kendisinin ilk günlerindeki gibi gözünü en yükseğe dikmiş Gökçe Yücel ile karşılaşır. O zirvenin nasıl bir yer olduğunu bilen Melike’nin amacı Gökçe’yi uyarmaktır. Ancak zirvenin ihtişamı Gökçe’nin kulaklarını tıkarken hayat Melike’nin karşısına geçmişini çıkarmaya devam edecektir.

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!