Bir Annenin Günahı 3. Bölüm kesintisiz ve tam izle - Bir Annenin Günahı son bölümün tamamı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Bir Annenin Günahı 3. Bölüm kesintisiz ve tam izle - Bir Annenin Günahı son bölümün tamamı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2020 04:45

Bir Annenin Günahı 3. bölümün tamamı tek parça yayınlandı. Kanal D'de ekranlara gelen Bir Annenin Günahı dizisinin 5 Aralık tarihli son bölümünde Suna'nın en çok korktuğu şey ile karşı karşıya gelmesi dikkat çekti. 3. bölüme Suna büyük bir cenderenin içinde çıkış yolları ararken Bekir'den gelen ilginç hamle damga vurdu. Tüm bu gelişmeler sonrası gözler yeni bölüm fragmanına çevrildi. İşte, Bir Annenin Günahı 3. Bölüm kesintisiz ve tam izleme linki ve yeni bölüm fragmanıyla ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Bir Annenin Günahı 3. bölümüyle 5 Aralık Cumartesi akşamı ekranlara geldi. Kanal D’nin yapımını Limon Yapım ve Skala Yapım’ın üstlendiği dizisi Bir Annenin Günahı dizisinin son bölümüne Yağmur'un, Suna'nın Yusuf'un annesi olduğunu öğrenmesi damga vurdu. Son bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Bir Annenin Günahı 3. bölüm internet üzerinden yayınlandı.

BİR ANNENİN GÜNAHI 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

5 Aralık 2020 Cumartesi günü yayınlanan Bir Annenin Günahı 3. bölümünde Yağmur, Suna'nın Yusuf'un annesi olduğunu öğrenince büyük şaşkınlık yaşıyor!

Yusuf, Yağmur'a annesi Suna'yı tanıştırdığı sırada aralarındaki negatif enerjiyi sezer. Yağmur, babasının ölümünden sonra yaşananlardan dolayı katil zanlısı olarak Bekir'in yanında gördüğü Suna'ya karşı olumsuz düşüncelerin içine girer. Yusuf'un mezun olup Bekir'in savunma avukatı olması da Yağmur'un düşüncelerinde karmaşa yaratır. Duruma karşı aldığı sert tavır Yusuf ile arasına mesafe koyar. Yusuf bu mesafeyi ortadan kaldırmak için elinden geleni yapar ve Yağmur ile biraz olsun aralarını düzeltir.

Haberin Devamı

Yusuf'un, davayı alması Suna'yı da tedirgin eder. Yusuf'un, Bekir'in suçsuzluğunu ispat için attığı her adım yavaş yavaş kendisinin sırrına doğru gelmektedir. Suna büyük bir cenderenin içinde çıkış yolları ararken Bekir'den ilginç bir hamle gelir. Duruşma esnasında söyledikleri soruşturmaya önemli bir yön verir. Başta Suna olmak üzere bu açıklama herkeste büyük şaşkınlık yaratır.

Bir Annenin Günahı Konusu

Suna, 40’lı yaşların başında, dünyalar güzeli bir kadındır. Göksu sahilinde zar zor işlettiği ufak bir balıkçı dükkanı vardır. Çocuklarıyla beraber Göksu yakınlarında, bahçe içinde bir gecekonduda yaşar. Dişinden tırnağından arttırarak bir yandan çocuklarını okutmuş bir yandan da başlarını sokabilecekleri bir evleri olsun diye ev kooperatifine girmiştir. Hayattaki en büyük dayanağı büyük oğlu Yusuf’tur.

Yusuf, yirmili yaşlarının başında, yakışıklı ve akıllı, oldukça da muzip bir çocuktur. Yusuf ailesini her şeyin üstünde tutan, derslerinde başarılı, kardeşleriyle ilgilenen, tüm fakirliğe rağmen halden anlayan, yaşına göre olgun, yani “gerçek hayatın” farkında olan biridir. Yalnız başına onlara hem analık hem babalık etmiş anasını her şeyden sakınır. Annesi onu okutmuş, üniversite son sınıfa kadar getirmiştir.

Haberin Devamı

Suna’nın kafasında güzel günler yakındır. Ev bitince, Yusuf da mezun olup avukat çıkınca, her şey yoluna girecektir. Yıllardır soluksuz çalışan Suna, balıkçı dükkanını kapatıp, evde yalnızca çocukları için yemek pişirecektir. Hatta Yusuf hayırlısıyla bir gün evlenince, Suna da torunlarını sevecektir. Ama zavallı Suna, kurduğu bu güzel hayallere koşarken, kaderin ona takacağı çelmeden habersizdir…

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!