Beyaz Show'un konukları kimler? Beyaz Show 10 Mart konukları

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Showun konukları kimler Beyaz Show 10 Mart konukları
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2017 19:02

Beyaz Show'un bu haftaki konukları izleyiciler tarafından oldukça merak ediliyordu. Kanal D ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen eğlenceli talk show programı Beyaz Show bu akşam ekranlarda olacak. Beyaz Show'da bu hafta birbirinden renkli konuklar yer alacak. Geçtiğimiz hafta da izleyicilere oldukça hareketli dakikalar yaşatan ve skeçleriyle eğlendiren Beyaz Show programının bu haftaki konukları kimler? İşte detaylar.

Haberin Devamı

Beyaz Show yeni bölüm konukları Kanal D yayın akışı bilgilerinin açıklanmasının ardından belli oldu. Ünlü şarkıcı Hayko Cepkin'in şarkıları ile eşlik edeceği programda Güldür Güldür Show'un başarılı oyuncuları da yer alacak. Yeni sezonda iki haftada bir olarak ekrana gelen program bu hafta takipçilerinin karşısına çıkacak.

BEYAZ SHOW KONUKLARI KİMLER

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; Türk rock müziğinin sevilen ismi Hayko Cepkin, “Tatlım Tatlım” filmiyle Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Aylin Kontente ve Fatih Artman konuk oluyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Türkiye’nin en çok izlenen talk-show programı Beyaz Show, son bölümde de sürpriz konukları ile yine ekran başındakileri kahkaya boğdu.

Haberin Devamı

Gecenin ilk sürprizini yapan Beyaz, Halit Ergenç’in oynadığı dizilerde sıkça tekrarlanan “lakin” sözcüğüyle hazırladığı görüntülerle herkesi güldürdü.

Beyaz’ın ekibiyle beraber arkasından atıp tuttuğu sırada Tuba Büyüküstün’e yakalanmasını konuk eden skeç ekran başındakilerin beğenisini kazandı.

Gecenin başka büyük sürprizi ise Halit Ergenç’ten geldi. ‘Sensiz Saadet Neymiş’ şarkısını seslendiren ünlü sanatçı, sesinin güzelliği ile herkesi şaşırttı.

Tuba Büyüküstün, zarifliği ve güzelliğiyle gecede adeta parladı ve herkesi kendine hayran bıraktı.
Suzan Kardeş programda seslendirdiği ve Yeşilçam şarkılarından oluşan potpuri ile kulakların pasını sildi.
Yeni çıkardığı “Haşırt Dı Bilekbord” kitabından anlattığı Öztürk Serengil anısıyla herkesi güldüren Zafer Algöz, kitabın ne kadar başarılı olduğunun da sinyalini vermiş oldu.
İki çocuğuna “Alex” ve “Musa Sow” adını veren Adnan Orçan, Fenerbahçe tutkusuyla izleyen herkesi şaşırttı.

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!