Beyaz Show'un bu haftaki konukları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Showun bu haftaki konukları kimler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2017 22:48

Beyaz Show'un bu haftaki konukları sevilen programın takipçileri tarafından oldukça merak konusu oldu. Kanal D ekranlarının herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen renkli ve neşeli talk show programı Beyaz Show bu akşam ekranlarda olacak. Peki, Beyaz Show'un bu haftaki konukları kimler?

Haberin Devamı

Kanal D'nin eğlenceli talk show programı Beyaz Show yine dopdolu geçecek. Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show 19 Mayıs Cuma akşamı ekranda. Peki Beyaz Show'un yeni bölüm konukları kimler?

19 MAYIS BEYAZ SHOW KONUKLARI

Beyaz Show’a bu hafta; Hakan Altun, Atiye, Azra Akın ve Şahika Ercümen konuk oluyor! Beyaz Show 19 Mayıs 2017 Cuma akşamı saat 23.30'da Kanal D'de!

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; yepyeni şarkılarıyla fantezi müziğin sevilen sesi Hakan Altun, Türk Pop Müziğinin sevilen sesi yeni albümü ile Atiye, ünlü manken oyuncu Azra Akın ve ünlü dalgıç Şahika Ercümen konuk oluyor.

Geçen haftanın konukları

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a geçen hafta; Türk pop müziğin sevilen sesi Kenan Doğulu, ünlü oyuncu kardeşler Hande Soral, Bensu Soral, namı-diğer "Sarı Melekler" Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı ve ünlü grup Tahribad-ı İsyan konuk oldu.

BAKMADAN GEÇME!