Beyaz Show'un bu haftaki konukları kimler? 24 Kasım Beyaz Show konukları ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Showun bu haftaki konukları kimler 24 Kasım Beyaz Show konukları ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2017 21:50

Beyaz Show'un bu haftaki konukları sevilen programın takipçileri tarafından en çok merak edilen konular arasında yer aldı. Kanal D ekranlarının herkes tarafından büyük bir beğeniyle takip edilen talk show programı Beyaz Show'da bu hafta birbirinden renkli ve neşeli isimler yer alıyor. İşte, 24 Kasım Beyaz Show konukları ve bu haftanın fragmanı sizlerle.

Haberin Devamı

Beyaz Show yeni bölüm tanıtımıyla birlikte bu haftanın konukları ortaya çıktı. Yeniden canlı olarak yayınlanmaya başlayan Beyaz Show’a bu hafta birbirinden renkli isimler konuk olacak. Konukların da dahil olduğu skeçlerle kahkaha tufanı yaşanacak. Peki 24 Kasım Beyaz Show konukları kimler?

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı "Beyaz Show’un 24 Kasım tarihli konukları belli oldu. Yeni sezonda canlı olarak ekrana gelen Beyaz Shoaw’a bu hafta; "Kardeşim Benim 2" filminin başrol oyuncuları Burak Özçivit, Murat Boz, Leyla Feray ve Pınar Deniz konuk olacak. Yepyeni dekoruyla, birbirinden eğlenceli canlı yayın sürprizleriyle, birbirinden özel konuklarıyla ve baştan yarattığı dumanı üstünde tüten son model tiplemeleriyle yeni sezonda da hız kesmeden devam eden Beyaz Show, 24 Kasım 2017 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'de!

Haberin Devamı

GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

"Beyaz Show"a geçen hafta; pop müziğin en ünlü isimlerinden Serdar Ortaç, “Sen Kiminle Dans Ediyorsun?” filmiyle Binnur Kaya, Uraz Kaygılaroğlu, Demet Özdemir ve sosyal medya fenomeni Danla Bilic konuk oldu. Programın açılış bölümünde Türk Pop Müziği’nin en önemli simlerinden Serdar Ortaç, yeni albümünün hit şarkısıyla sahneye çıkınca adeta yer yerinden oynadı. Binnur Kaya’nın canlı yayın heyecanı geceye adeta damga vurdu. Tam o sırada babasının ve yeğeninin gönderdiği videoyu yayınlayan Beyaz biraz olsun Binnur Kaya’nın heyecanını böylece dindirmiş oldu.

Serdar Ortaç’ın Chloe Ortaç’la evliliğini anlatması ardından Uraz Kaygılaroğlu’nun da eşiyle evlenme hikayesi stüdyoda bulunan herkesi güldürdü. Beyaz’dan dev hizmet! Türkiye’deki bütün anne babaların sosyal medya öğrenmesi için bir skeç hazırlayan Beyaz, her zamanki gibi herkese kahkaha attırdı.

Son zamanların en çok merak edilen sosyal medya fenomeni Danla Bilic, ilk kez canlı yayında bir televizyon programına katılmış oldu. Sempatikliğiyle herkesin beğenisini kazandı.

BAKMADAN GEÇME!