Beyaz Show konukları kimler? 6 Nisan Beyaz Show konukları ve fragman

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Show konukları kimler 6 Nisan Beyaz Show konukları ve fragman
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2018 21:34

Beyaz Show konuklarıyla bu hafta yine izleyicilerine oldukça eğlenceli dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Kanal D ekranlarının herkes tarafından beğeniyle takip edilen talk show programı Beyaz Show'da bu hafta yine birbirinden renkli konuklar yer alıyor. Peki, Beyaz Show konukları kimler? İşte, 6 Nisan Beyaz Show konukları ve fragman.

Haberin Devamı

Kanal D'nin, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı Beyaz Show'un 6 Nisan Cuma akşamı konukları Demet Akalın, İlker Ayrık, Zach King ve Seyhan Şaşko! İşte konuklar hakkında detaylar!

Cuma gecelerinin eğlencesi Beyaz Show, muhteşem konukları ile adından söz ettiriyor. 6 Nisan Cuma gecesi 23.45'te canlı olarak Kanal D ekranlarına gelecek olan Beyaz Show'un konukları Türk pop müziğinin kraliçesi Demet Akalın, ünlü oyuncu-sunucu İlker Ayrık, Digital İlüzyonist Zach King ve ünlü spor spikeri Seyhan Şaşko olacak.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın, Okan Kurt ile yaptığı evlilikten sonra "Kurt" soyadını aldı. Çiftin bir kız çocukları var. Şarkıcı ve eski manken Demet Akalın, Pop müzik alanında çıkarttığı albümler ile dinleyicinin gönlünde taht kurarak, Türk pop müziğinin tanınan isimlerinden biri haline geldi.

Haberin Devamı

İlker Ayrık kimdir?

İlker Ayrık, Türk oyuncu, sunucu ve yönetmen. Müjdat Gezen Sanat Merkezi tiyatro bölümünden mezun oldu. 2005-2006 sezonunda Aykut Taşkın ile birlikte Pervasız Tiyatro'yu kurdu.

Zach King kimdir?

2013 yılının en hızlı büyüyen sosyal medya sistemlerinden birisi olarak dikkatleri çeken Vine, Zach King isminin dünya genelinde ciddi anlamda popüler olmasını sağlayan sistemlerden birisi olarak da dikkat çekti. Vine için çektiği 6 saniyelik videolar kısa zaman içerisinde dilden dile hızlı bir şekilde yayılmaya başladı.

6 saniyelik videolar içerisindeki inanılmaz yaratıcılık ve kurgu tekniklerini kullanarak Zach King, Vine hesabında milyonlarca üyeye ulaşmayı başardı ve Tam bir Vine fenomeni olarak günümüzde de dikkatleri çekti.

Seyhan Şaşko kimdir?

Spor spikeri. 7 Ocak 1989 Makedonya doğumlu olan Seyhan Şaşko, babasının mesleği sebebi ile 3 yaşındayken İstanbul'a taşınıp, eğitimini burada tamamladı. Marmara Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan Şaşko, Bein Sports'ta spikerlik kariyerini sürdürüyor.

BAKMADAN GEÇME!