Beyaz Show bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Show bu hafta neden yok Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2016 13:23

Beyaz Show'un yeni sezonu geçtiğimiz hafta 1. bölümüyle başladı. Cuma gecelerinin efsane talk show programı yeni sezon değişikliği nedeniyle Berlin'den yayınlandı. Eğlenceli bir bölümle sezon açılışını yapan Beyaz Show'un Kanal D yayın akışında yer almaması ise programın takipçileri üzerinde soru işareti bıraktı. Birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve konuklarıyla cuma gecelerini renklendiren Beyaz Show bu hafta neden yok?

Haberin Devamı

Beyaz Show macerası geçtiğimiz hafta Berlin’de başladı. Yıllardır başarılı bir şekilde devam eden programın yeni sezon ilk bölümüne televizyon dünyasının sevilen isimleri konuk oldu. Ekran macerasına uzun bir ara verdikten sonra geçtiğimiz hafta iddialı konuklarıyla yeniden izleyici karşısına çıkan Beyaz Show’un bu haftaki konukları merak konusu oldu. Ancak, sevilen talk show programı bu hafta ekranlarda olmayacak. Peki, Beyaz Show neden yok

Beyaz Show aylar sonra geçtiğimiz hafta cuma gecesi sevenleriyle buluştu. Yıllardır olduğu gibi sempatik sunucu Beyazıt Öztürk’ün renkli ve eğlenceli sunumuyla ekrana gelen Beyaz Show’un yeni sezon 1. Bölümü Berlin’den yayınlandı. Birbirinden renkli ve eğlenceli konuklarla izleyen herkese keyifli saatler yaşatan talk show programının yeni bölümü ve bu haftaki konukları şimdiden merak konusu oldu. Peki, Beyaz Show konukları belli oldu mu? Birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve konuklarıyla birlikte hazırladığı skeçleriyle kahkaha tufanı yaşatan Beyaz Show’un yeni bölüm konukları belli olmadı. Çünkü, sevilen talk show programı bu hafta ekranlarda olmayacak. Peki, Beyaz Show bu hafta neden yok? Yeni sezon bölümlerini yurt dışında gerçekleştirme kararı alarak büyük bir sürpriz yapan programın yeni bölümü 2 Aralık’ta ekranlarda olacak. Bu nedenle yeni bölüm konukları belli olmadı. Peki, geçen hafta iddialı bir başlangıç yapan ve Berlin ve Türkiye’yi bir araya getiren Beyaz Show’un geçen haftaki konukları kimlerdir? İşte, o isimler ve geçen hafta yaşananlar!

Haberin Devamı

GEÇEN HAFTAKİ KONUKLAR KİMLERDİ?

Yeni sezonda Türkiye ve Avrupa’daki farklı mekanlarda sevenleri ile buluşan Kanal D’nin sevilen programına romantik şarkıların sevilen sesi Hakan Altun, güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, pop müziğin yükselen yıldızı Simge Sağın, yılın şarkısına imza atan sanatçı Ayla Çelik, manken-oyuncu Özge Ulusoy, yaptıkları şarkıyla internette tüm rekorları altüst eden Eypio & Burak King ve "Ben Bilmem Eşim Bilir"deki performanslarıyla herkesi gülme krizine sokan efsane çift Esra ve Sabit Şimşek oldu.

Haberin Devamı

GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI? 

Yeni sezonunu muhteşem bir bölümle başlangıç yapan Beyaz Show’ın ilk bölümünde Hakan Altun, "Telefonun Başında" ile stüdyoya giriş yapınca Berlin’de adeta yer yerinden oynadı. Beyaz ve Ayla Çelik’in birlikte seslendirdiği yılın düeti "Bağdat", dinleyen herkesin yine kulağının pasını sildi. Yılın en hareketli şarkılarına imza atan Simge Sağın, söylediği birbirinden güzel şarkılarla stüdyoda ve ekran başındaki herkesi eğlendirdi. Beyaz’ın hazırladığı "Birbirine Benzeyen Ünlüler" bölümü, izleyen herkesi güldürdü. Gecenin sürprizini ise Serenay Sarıkaya yaptı. "Telefonun Başında" şarkısını söyleyen Serenay, izleyen herkesi güzel sesiyle adeta büyüledi."Ben Bilmem Eşim Bilir" yarışmasının fenomen çifti Esra ve Sabit Şimşek, hem günlük hayatlarını hem de programda yaşadıklarını anlatırken stüdyoda kahkaha tufanı koptu. Geçtiğimiz hafta "Yılın En İyi Çıkış Yapan Solisti" ödülünü kazanan Eypio & Burak King, "Günah Benim"şarkısıyla Türkiye’deki izleyicilerden sonra Berlin’de bulunan izleyicilerin de gönlünü kazanmış oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!