Beyaz Show konukları belli oldu mu? Beyaz Show bu hafta yok mu?

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Show konukları belli oldu mu Beyaz Show bu hafta yok mu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2016 17:12

Beyaz Show hayranları programın yeni bölümünü ve bu haftaki konuklarını büyük bir merakla beklerken kanalın yayın akışı kafalarda soru işareti bıraktı. Yeni sezona bomba gibi bir giriş yaparak izleyicilerini tura çıkaran Beyaz Show’un yeni bölümü yayınlanmayacak mı? Birbirinden şahane konukları, müthiş sürprizleri ve komik skeçleriyle yıllardır olduğu gibi bu yıl da gündemden düşmeyen Beyaz Show bu hafta neden yok?

Haberin Devamı

Yeni sezon açılışını yine çok görkemli ve iddialı bir şekilde yapan Beyaz Show’un bu sezonki ilk bölümü Berlin’de ikincisi ise Eskişehir’de ekrana gelmişti. Bu sezon bambaşka bir formata giderek eğlence dozunu daha da arttıran Beyaz Show’un yeni bölümü ve konukları merak konusu oldu. Peki, Beyaz Show konukları belli oldu mu? Bu sorunun yanıtını arayan programın sevenleri Kanal D yayın akışını inceledi ancak bekledikleri yanıtı alamadı. Peki, Beyaz Show konukları neden belli olmadı? Sempatik sunucu Beyazıt Öztürk’ün sunduğu Beyaz Show bu hafta neden yok? Yeni sezon bölümlerini yurt dışında gerçekleştirme kararı alarak büyük bir sürpriz yapan programın yayın programında değişikliğe gidildi, sevilen talk show programı artık 2 haftada bir yayınlanıyor. Peki, yepyeni içeriğiyle yeni sezonda da ses getirmeyi başaran Beyaz Show’un son bölümündeki konuklar kimlerdi?

Haberin Devamı

BEYAZ SHOW SON BÖLÜM KONUKLARI VE 2 ARALIK'TA YAŞANANLAR

Cuma gecelerinin eğlencesi talk- show programı "Beyaz Show"un 2 Aralık tarihli bölümüne Türk Pop müziğinin başarılı ismi Bengü, yakışıklı şarkıcı Murat Dalkılıç, ünlü türkücü Kubat, "Sen Benim Her Şeyimsin"filmiyle sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanan Tolga Çevik ve Cengiz Bozkurt oldu. Televizyon dünyasının renkli simalarını konuk eden programın 2 Aralık tarihli açılışı Bando Es Es eşliğinde yapıldı ve Beyaz Show enerjisiyle tüm Eskişehir seyircisini ilk andan etkisi altına aldı. Murat Dalkılıç ve Bengü açılışta söyledikleri şarkılarla Eskişehirli izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Tolga Çevik ve Cengiz Bozkurt’un rol aldığı “Sen Benim Herşeyimsin” filminin fragmanı izleyenleri hem güldürdü hem de duygulandırdı. Beyaz Show hayalleri gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor. Babasından özür dileyerek barışmak isteyen “Kübra”, sevgilisine evlenme teklif etmek isteyen “Osman”, Selçuk İnan’a benzerliğiyle görenleri hayrete düşüren“Uğur” Eskişehir bölümümüzün konuğuydu.

 

BAKMADAN GEÇME!