Berk Atan kimdir? Kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Berk Atan kimdir Kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2017 17:27

Berk Atan, bir kadının her şeyini kaybettikten sonra çocukları için hayatta kalma mücadelesini anlatan yeni projesiyle ekranlara döndü. Yeni neslin başarılı isimlerinden Berk Atan, Dayan Yüreğim dizisinde Atış Şanal karakterini canlandıracak. Peki Güneşin Kızları dizisiyle tanınan Berk Atan kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Genç kızların yeni gözdelerinden Berk Atan, Dayan Yüreğim isimli yeni dizinin kadrosunda yer alıyor. Peki, Ece Uslu ve Cansel Elçin gibi usta ve başarılı isimlerle başrolü paylaşacak olan Berk Atan kimdir? Yeni dizisinde nasıl bir karakteri canlandıracak. İşte, Güneşin Kızları dizisiyle tanınan yakışıklı oyuncusunun biyografisi ve Dayan Yüreğim’deki rolü!

BERKA ATAN KİMDİR?

Türk Manken, Model ve Oyuncu Berk Atan, 26 Ekim 1991 yılında doğdu. Aslen İzmir’li olan genç oyuncu 2012 Best Model of Turkey birincisi. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk Bölümü'nde eğitimine devam etmektedir.2011 Best Model of Turkey'de "Gelecek Vaat Eden"; 2012 Best Model of Turkey'de ise birinci seçildi. Herşey Yolunda Merkez dizisindeki Selçuk Demircioğlu karakteri ile oyunculuğa adım attı. Daha sonra Altındağlı dizisinde Pamir karakterini canlandıran Atan, en son Güneşin Kızları dizisinde Savaş Mertolğu rolünde oynamıştır.

Haberin Devamı

BERK ATAN’IN DAYAN YÜREĞİMDEKİ ROLÜ

Züppe görünümünün altında, konuştuğunda anlaşılır, zeki bir tarafı var. Yakışıklı, karizmatik, deli dolu biri. Gözleri çok şey anlatıyor. Hangi ortamda olursa olsun enerjisiyle dikkat çekiyor. Anne ve babasından çok farklı bir karaktere sahip. Karşısındakini ikna etmeyi iyi biliyor. İşine gelmeyen bir şeyi ona kimse yaptıramıyor. İyi niyetli ama kinci. Atıf’ın hayatı Selim’in kazasından önce ve sonra diye ikiye ayrılıyo

 

BAKMADAN GEÇME!