Behzat Ç yeni bölüm hangi gün? Behzat Ç. 2. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Behzat Ç yeni bölüm hangi gün Behzat Ç. 2. bölüm ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2019 15:28

6 yıl aranın ardından, yeniden izleyici karşısına çıkan Behzat Ç.'nin ilk bölümü 25 Temmuz'da yayınlandı. Behzat komiser ve ekibin yaşadıklarını ele alan dizinin ikinci bölümü, seyirciler tarafından sabırsızlıkla beklenmeye başlandı. Behzat Ç, hayranları, internet üzerinden ikinci bölümünde ne zaman yayınlanacağını soruluyor. Peki, Behzat Ç yeni bölüm hangi gün? Behzat Ç. 2. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Behzat Ç. 2. bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İlk bölümünde Behzat komiserin tek başına sürdürdüğü hayatı ele alan dizi, ikinci bölümü itibariyle cinayet masasında yaşanan olayları ele alacak. Peki, Behzat Ç. 2. bölümü ne zaman yayımlanacak? İşte, dizinin yeni bölümündeki Ezhel sürprizi ve detaylı bilgiler

Uzun bir aradan sonra yeniden izleyici karşısına çıkan Behzat Ç. ilk bölümünün ardından ikinci bölümü ile merakla bekleniyor. İlk bölümünde ihraç edilmesi dolayısıyla görevden uzak bir yaşam süren Behzat komiser ve Hayalet'in hikayesinden bahseden dizi, ikinci bölümde cinayet masasına odaklanacak. Peki, Behzat Ç.'nin 2. bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte, dizi hakkında bazı bilgiler

BEHZAT Ç. 2. BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Haberin Devamı

Behzat Ç.'nin ikinci bölümü, 1 Ağustos Perşembe günü izleyici karşısına çıkacak. 

Erdal Beşikçioğlu’nun hayat verdiği Behzat Ç.’nin tam 6 yıl aradan sonra Cinayet Büro’ya geri döndüğü tanıtımda, Nejat İşler’in canlandırdığı Ercüment Çözer’in yine eski günlerdeki gibi farklı kılıklara bürünerek Behzat ve ekibine zorlu dakikalar yaşatacağı görülüyor.

YENİ BÖLÜMDE EZHEL SÜRPRİZİ!

Senaryosunu Ercan Mehmet Erdem’in kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda ise Serdar Akar’ın oturduğu, kendine has dünyasıyla fenomene dönüşen dizinin 2. bölümünde izleyiciyi büyük bir sürpriz bekliyor. Türkiye’de hip-hop / trap kültürünün önde gelen temsilcisine dönüşen, son yılların en sevilen isimlerinden Ezhel’in Killa Hakan Gringo ile kaydettiği yeni şarkısı ‘İlk Kural Saygı’, dizinin yeni bölümünde kullanıldı. 

İŞ VE PARA KAZANMA GARANTİLİ BÖLÜM NASIL SEÇİLİR?

BAKMADAN GEÇME!