Bayi Toplantısı oyuncuları ve konusu: Bayi Toplantısı filmi nerede çekildi?

Güncelleme Tarihi:

Bayi Toplantısı oyuncuları ve konusu: Bayi Toplantısı filmi nerede çekildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2022 12:12

Sevilen yerli filmlerden Bayi Toplantısı bir kez daha ekranlara geliyor. Bayi Toplantısı senaryosunun ait olduğu İbrahim Büyükak, aynı zamanda filmin başrol oyuncularından biri olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Bayi Toplantısı filmi nerede çekildi? İşte, Bayi Toplantısı oyuncuları ve konusu hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

2020 yılında vizyona giren Bayi Toplantısı oyuncuları ve konusuyla izleyiciden tam not aldı. Beyaz eşya işi yapan Namık, Adem ve Sadık'ın Bayi Toplantısı'nda başına gelen ilginç ve komik olayların anlatıldığı Bayi Toplantısı filmi hakkında bilgiler merak ediliyor. Peki, Bayi Toplantısı filmi nerede, hangi otelde çekildi? İşte Bayi Toplantısı oyuncuları ve konusu...

BAYİ TOPLANTISI FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Filmin çekimlerinin bir bölümü İstanbul'da yapılırken, çekim setlerinin bir kısmı ise Konya'da kuruldu. Filmin çekildiği otelin adı ise, Yurdaeroğlu Resort.

BAYİ TOPLANTISI KONUSU

Namık, Adem ve Sadık, geçimlerini efnaflık yaparak sağlayan üç adamdır. Birbirlerini tanımayan bu üç adamın yolu katıldıkları bayi toplantısında kesişir. Hayatlarının zor bir döneminden geçen Namık, Adem ve Sadık, başlarına gelen olaylar sonrasında kendilerini macera dolu bir planın içinde bulur. Bayilerini kurtarmaya çalışan ekibin bu süreçte birbirine güvenmekten ve hızlı etmekten başka çaresi yoktur.

Haberin Devamı

BAYİ TOPLANTISI OYUNCULARI

Yönetmenliğini Bedran Güzel yaptığı, İbrahim Büyükak'ın kaleminden üç küçük esnafın eğlenceli öyküsünü anlatan Bayi Toplantısı başrollerinde İbrahim Büyükak, Onur Buldu, Doğu Demirkol, Büşra Pekin ve Safa Sarı yer alıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!