Bayi Toplantısı filmi oyuncu kadrosu dikkat çekiyor: Bayi Toplantısı oyuncuları kimler, konusu ne?

Güncelleme Tarihi:

Bayi Toplantısı filmi oyuncu kadrosu dikkat çekiyor: Bayi Toplantısı oyuncuları kimler, konusu ne
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2021 19:47

Bayi Toplantısı filmi televizyon ekranlarında seyirci karşısına çıkıyor. İbrahim Büyükak, Onur Buldu, Doğu Demirkol'un başrollerinde yer aldığı filmde beyaz eşya işi yapan Namık, Adem ve Sadık'ın Bayi Toplantısı'nda başına gelen ilginç ve komik olaylar anlatılacak. Bedran Güzel'in yönetmen koltuğunda oturduğu Bayi Toplantısı filmi 2020 yılında vizyona gelmişti. Peki, Bayi Toplantısı oyuncuları kimler? İşte, filmin konusu ve oyuncu kadrosu.

Haberin Devamı

İbrahim Büyükak'ın senaryosunu yazıp başrolünde yer aldığı "Bayi Toplantısı", beyaz eşya işiyle uğraşan üç esnafın, gittikleri üç günlük bayi toplantısı sırasında başlarına gelen olaylar etrafında dönüyor. 

Yönetmenliğini Bedran Güzel'in üstlendiği, Konya, Antep ve Erzurum'dan bayi toplantısına katılmak üzere İstanbul'a gelen ve burada istemeden kendilerini bir maceranın içinde bulan üç küçük esnafın eğlenceli öyküsünü anlatan filmin başrollerinde İbrahim Büyükak, Onur Buldu, Doğu Demirkol, Büşra Pekin ve Safa Sarı yer alıyor. İşte, Bayi Toplantısı filmi hakkında ayrıntılar...

Namık, Adem ve Sadık, geçimlerini esnaflık yaparak sağlayan üç adamdır. Birbirlerini tanımayan bu üç adamın yolu katıldıkları bayi toplantısında kesişir. Hayatlarının zor bir döneminden geçen Namık, Adem ve Sadık, başlarına gelen olaylar sonrasında kendilerini macera dolu bir planın içinde bulur. Bayilerini kurtarmaya çalışan ekibin bu süreçte birbirine güvenmekten ve hızlı etmekten başka çaresi yoktur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!