Bay Yanlış yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bay Yanlış 5. bölüm ardından yeni bölüm fragmanı merak konusu

Güncelleme Tarihi:

Bay Yanlış yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Bay Yanlış 5. bölüm ardından yeni bölüm fragmanı merak konusu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2020 17:00

Eğlenceli anların yaşandığı Bay Yanlış son bölümü ardından gözler yeni fragmana çevrildi. Can Yaman ve Özge Gürel ikilisinin başrollerini paylaştığı Bay Yanlış son bölümünde Ezgi ve Özgür, ailelerinin tanışmasıyla zor anlar yaşadı ancak 5. bölüm finalinde amaçlarına ulaşarak evlerine dönmek üzere yola çıktılar. Ezgi ve Özgür arasındaki yeni maceraları merak eden izleyiciler Bay Yanlış 6. bölüm fragmanını merak ediyor. Peki, Bay Yanlış yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Bay Yanlış 5. son bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Bay Yanlış'ın 24 Temmuz Cuma akşamı yayınlanan bölümünde, Göcek’te Ebru’nun düğününe Serdar'ın da katılacağını öğrenen Ezgi ve Özgür'ün yaşadıkları eğlenceli anlar ekranlara geldi. Bay Yanlış 5. son bölüm sonrası izleyenlerin gözü yeni bölüm fragmanına çevrildi. Peki, Bay Yanlış 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Bay Yanlış 5. son bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanıyla ilgili ayrıntılar.

BAY YANLIŞ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

BAY YANLIŞ 5. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Serdar’la Göcek’te karşılaşan Ezgi ve Özgür, Serdar’ın da, Ebru’nun düğününe katılacağını öğrendiklerinde ne yapacaklarını düşünmeye başlarlar. Arkadaşları düğünü olaysız atlatmaları için fikir üretmeye ve onlara yardımcı olmaya çalışır. Bu arada Sevim ve Nevin çok iyi anlaşırlar, kısa zamanda Fitnat’ın yönlendirmesiyle Ezgi ve Özgür’ü baş göz etmek için plan yapmaya başlarlar. Ezgi ve Özgür de ailelerini üzmemek için, birbirlerine uygun değilmiş gibi numara yaparlar. Bu halleri aileleri de, ikisinin evlenmesi konusunda şüpheye sokar. Acaba Ezgi ve Özgür’ün bu oyunu başarılı olacak mıdır?

BAKMADAN GEÇME!