Bay Yanlış 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Bay Yanlış yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Bay Yanlış 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Bay Yanlış yeni bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2020 03:25

Bay Yanlış 2. bölüm fragmanı izleyici karşısına çıktı. Geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile ekranlara gelen Bay Yanlış 3 Temmuz Cuma akşamı sevenleriyle buluşacak. Ezgi'nin erkek arkadaşı Soner‘e düzenlediği sürpriz doğum günü partisinde aldatıldığını öğrenmesi, dizinin ilk bölümünde dikkat çeken anlara neden olmuştu. Bay Yanlış 2. bölümde, çarpıcı gelişmeler yaşanacak. İşte, Bay Yanlış yeni bölüm fragmanı ve 2. bölüm özeti.

Haberin Devamı

Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerini paylaştığı Bay Yanlış'ın 2. bölüm fragmanı ekranlara geldi. Bay Yanlış'ın 2. bölüm fragmanında Özgür ve Ezgi'nin yakınlaşma anları merak uyandırdı. İşte, Bay Yanlış'ın 2. bölüm fragmanı. 

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

FOX TV ekranlarında yayınlanan Bay Yanlış 26 Haziran Cuma akşamı 1. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Bay Yanlış'ın birinci bölümünde Ezgi'nin verdiği karar heyecanlı anlara neden oldu. Son bölüm sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Bay Yanlış'ın 2. bölüm fragmanından görüntüler.

BAY YANLIŞ 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ezgi, erkek arkadaşı Soner‘e düzenlediği sürpriz doğum günü partisinde aldatıldığını öğrenir. Ezgi için zor günler yine başlamıştır. Soner’le birlikte yaşadığı evden ayrılmak zorunda kalan Ezgi bu arada işinden de olur. Bu süreç yeni kararlar almasına sebep olur. Artık “Yanlış” erkeklerden uzak duracak ve doğru erkeği bulacaktır. Bu kararını uygulamasında ona yardımcı olacak kişi ise tam anlamıyla bir bay yanlış olan yeni komşusu Özgür’dür.

 

BAKMADAN GEÇME!