Bana Sevmeyi Anlat 13. bölüm fragmanında Leyla şokta

Güncelleme Tarihi:

Bana Sevmeyi Anlat 13. bölüm fragmanında Leyla şokta
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2016 12:44

Bana Sevmeyi Anlat dizisinin son bölümünün ardından yeni fragman merak konusu olmuş, dizinin takipçileri büyük bir sabırsızlıkla 13. bölüm fragmanını beklemeye başlamıştı. Dizinin yeni fragmanı kısa sürede yayınlandı. Bana Sevmeyi Anlat 13. bölüm fragmanında sürpriz bir haber verildi. Uzun bir süredir komada olan Berna uyanıyor, Alper büyük bir şok yaşıyor. Peki, bu gelişmenin ardından neler yaşanacak? İşte, Bana Sevmeyi Anlat 13. bölüm fragmanı ve detayları!

Haberin Devamı

Bana Sevmeyi Anlat dizisinin son bölümü geçtiğimiz cuma günü ekrana gelmiş, finalde yaşananların ardından yeni bölüm fragmanı beklenilmeye başlanmıştı. Başrollerini Kadir Doğulu, Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ’ın paylaştığı dizinin 12. bölümünde Ayla’nın tehdidiyle sarsılan Leyla ve Alper arasındaki bağ daha da güçlenirken Haşmet’in peşinde olan Hakverdi, hiç tahmin etmediği bir gerçekle karşı karşıya geldi. Finale doğru ise hiç beklenmedik bir şey oldu ve 8 aydır komada olan Berna, kızının ziyareti sonrasında gözlerini açtı. Dizinin takipçilerini heyecanlandıran bu gelişmenin ardından yayınlanan Bana Sevmeyi Anlat 13. bölüm fragmanı ise bu sürprizin ardından yaşanacakların ipuçlarını verdi. Berna’nın uyanışıyla birlikte Alper ve Leyla ilişkisinin ne yönde seyredeceği dizinin yeni bölümünde netleşecek. İşte, Bana Sevmeyi Anlat 13. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlara dair kısa bir özet!

Haberin Devamı

Dizinin yeni fragmanında Berna’nın uyandığı haberi kısa sürede Alper’e ulaşıyor. Aldığı haberle büyük bir şok yaşayan Alper, Çiçek’in yeniden aile olacaklarını düşünmesi ve hayallerinden bahsetmesi nedeniyle ne yapacağını bilemiyor. Öte yandan Alper’e her geçen gün biraz daha yakınlaşan Leyla ise sevdiği adamı kaybedeceği düşüncesi ile kahroluyor. Peki, Alper boşanmaktan vazgeçecek mi? Leyla ve Alper ilişkisi bu gelişmenin ardından nasıl şekillenecek? 

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Ayla’nın tehdidiyle büyük bir şok yaşayan Leyla, kısa süre idare edecek olsa da bir çözüm yolu buldu. Ancak harekete geçen Canan, onun bu çözümünü de boşa çıkaracak bir hamlede bulundu ve Haşmet’i şüphe içerisinde bırakacak bir not gönderdi. Öte yandan Hakverdi de yeni ipuçları peşindeydi ve bu ipuçları onu hiç tahmin edemeyeceği bir gerçeğe ulaştırdı. Haşmet şüphesinin peşinden giden Alper ve Leyla, birbirlerine daha fazla yakınlaştıkları bir gün geçirdi ancak finale doğru herkesin hayatını derinden etkileyecek bir gelişme oldu. Teyzesi Suzan ile birlikte komada olan annesini ziyarete giden Çiçek’in ekran başındakileri de duygulandıran sözlerinden sonra aylardır komada olan ve neredeyse herkesin umudunu kestiği Berna, gözlerini açtı.

BAKMADAN GEÇME!