Balkan Ninnisi 1. bölüme sürpriz evlenme teklifi damga vurdu! İşte Balkan Ninnisi ilk bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Balkan Ninnisi 1. bölüme sürpriz evlenme teklifi damga vurdu İşte Balkan Ninnisi ilk bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2022 03:35

Balkan Ninnisi 1. bölüm izleme ekranı, ilk bölümün ardından internetten yayınlandı. Başrollerinde Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Merih Öztürk ve Emre Bey'in yer aldığı Balkan Ninnisi 21 Haziran Salı akşamı yayın hayatına başladı. Sıcacık aile komedisinin anlatıldığı Balkan Ninnisi'nde Ertan ve Makedon kızı Jovanka'nın tanışması dikkat çekerken; dizinin final sahnesinde Ertan'ın sürpriz evlilik teklifi ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Balkan Ninnisi ilk bölüm full HD izleme ekranı ve 2. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Balkan Ninnisi ilk bölüm tek parça yayınlandı. TRT1 ekranlarında seyirci ile buluşan Balkan Ninnisi Salı akşamı yayın hayatına başladı. 1. bölümü ile dikkat çeken dizide Üsküp şehrinde yaşayan Türk ve Makedon ailelerinin çocukları olan Ertan ve Jovanka'nın aşkının başlaması çarpıcı gelişmelerden oldu. Düğün sahnesi ile başlayan dizi izleyenlerde merak uyandırırken Ertan'ın yaptığı evlilik teklifi dizide haftaya dikkat çeken gelişmelerin yaşanacağının sinyallerini verdi.

BALKAN NİNNİSİ 1. BÖLÜM İZLEME EKRANI

BALKAN NİNNİSİ İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Taş Köprü’nün ayırdığı, bir tarafta Türklerin diğer tarafta ise Makedonların yaşadığı Üsküp’te, yapılan iki düğün de iki ayrı milletin renkli kültürel geleneklerini yansıtıyor. Balkan müzikleri eşliğinde geleneksel dansların yapıldığı bu güzel düğünlerde herkes çok mutludur, kuş sütü eksik olan görkemli sofralarda yenilir içilir, danslar edilir, türküler söylenir. Ancak her iki düğünde de yüzü gülmeyen iki kişi vardır. Makedon gelin ve Türk damat, düğünden yavaş yavaş uzaklaşır ve Taş Köprü’ye yönelir… Onları meraklı gözlerle izleyen annelerin yürek acısı ise yüzlerine yansımıştır…

Haberin Devamı

BALKAN NİNNİSİ 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!