‘Baht Oyunu’nun ilk tanıtımı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2021 13:30

“Yaygın bir inanıştır; aşkın peşinde koşan yakalayamaz, yakalanır! Ve doğru adamla hep yanlış yerde, yanlış zamanda karşılaşılır…” Peki hep böyle midir?

Haberin Devamı

Kanal D’nin ARC Film imzalı yeni dizisi ‘Baht Oyunu’nun ilk tanıtımı görücüye çıktı. Etkileyici prodüksiyonu, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla ekrana yaz neşesi getirecek olan ‘Baht Oyunu’nun ilk tanıtımı kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.
Yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği, başrollerinde Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom Makar, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor.

ADA GERÇEK AŞKIN PEŞİNDE!
Senaryosunu Erkan Birgören ve Tuna Kıygı’nın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli oturuyor.
‘Baht Oyunu’, ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada’nın hikayesini seyircilerle buluşturacak. Ada, hayatında duygulara yer olmayan Bora ile tanışınca inançlarını tekrar sorgulayacak ve gerçek aşkı keşfedeceği masalsı bir yolculuğa çıkacak.

Haberin Devamı

Gerçek aşkı bulmak için önce onu kaybetmesi gereken Ada, mirasçısı olduğuna inandığı ailesinin kadınları üzerindeki kötü bahtı kırıp gerçek aşkın tahtına oturabilecek mi?

Baht Oyunu’, yakında Kanal D’de....

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!