Baht Oyunu 7. son bölümde Ada'nın ayrılık kararı şoke etti! İşte Baht Oyunu son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Baht Oyunu 7. son bölümde Adanın ayrılık kararı şoke etti İşte Baht Oyunu son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2021 02:11

Baht Oyunu 7. son bölüm full izle ekranı Kanal D'nin internet platformundan erişime açıldı. Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Baht Oyunu'nun 3 Ağustos tarihli 7. son bölümünde yine heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Bora’ya söylediği yalanlardan ötürü suçluluk hisseden Ada'nın şirketten ayrılma kararı haftaya damga vururken; Celal'in, Ada ve Rüzgar’ın evliliğini gözlemlemek için Ada’nın evini ziyaret etmesi dikkat çekti. İşte, Baht Oyunu 7. son bölüm kesintisiz izleme ekranı ve son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Baht Oyunu son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi ‘Baht Oyunu’, heyecan dolu gelişmelerin yer aldığı 7. bölümüyle büyük ilgi gördü. Baht Oyunu'nun 3 Ağustos tarihli son bölümünde Hayalleriyle gerçekleri arasında oldukça zor bir sınav veren Ada'nın şirketten ayrılma kararı çarpıcı gelişmelerden oldu. Son bölümün hemen ardından yayınlanan 8. yeni bölüm fragmanında ise Ada'nın geri dönüşü dikkat çekti.

BAHT OYUNU 7. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Celal’in şirkete gelişi Ada için işleri oldukça karmaşık bir hale getirir. Ada, gerçeklerin ortaya çıkmaması için çabalamaktan yorulup zor bir kararın eşiğine gelir. Bora’ya söylediği yalanlardan ötürü suçluluk hisseden Ada, işten ayrılmaya karar verir. Bora, Ada’nın bu ani kararıyla sarsılır ve hayallerinden bir çırpıda vazgeçmesinin ardındaki nedeni sorgulamaya başlar.

Haberin Devamı

Ada, iş arayışlarına başlarken, Ada’ya karşı güvenini yitiren Bora, şirketle ilişkisinin kesilmesi için talimat verir. Hayalleriyle gerçekleri arasında oldukça zor bir sınav veren Ada, işten ayrılmasının asıl sebebini Bora’ya anlatacak mıdır? Diğer yandan Celal, Ada ve Rüzgar’ın evliliğini gözlemlemek için Ada’nın evini ziyaret eder. Ada ve Rüzgar, durumu idare edebilmek için Celal’in istediklerini yapmak zorunda kalır.

BAHT OYUNU YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Baht Oyunu 8. Bölüm Fragmanı yayında! Ada şirkete dönüyor, ortalık karışıyor!

Ada'nın şirkete dönmesiyle işler çığrından çıkıyor. Bora'nın karşısına istemediği bir rakip çıkıyor!

BAKMADAN GEÇME!