Baht Oyunu 5. son bölümde Bora'ya büyük şok! Rüzgar Ada'nın evinde.... İşte Baht Oyunu son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Baht Oyunu 5. son bölümde Boraya büyük şok Rüzgar Adanın evinde.... İşte Baht Oyunu son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2021 03:55

Baht Oyunu son bölüm izle ekranı Kanal D'nin internet platformundan yayınlandı. Salı akşamları izleyici karşısına çıkan Baht Oyunu'nun 13 Temmuz tarihinde ekranlara gelen son bölümünde geçmişte evli olan Ada ve Rüzgar, sırlarının ortaya çıkması tehlikesi karşısında mecburen işbirliği yapmak zorunda kaldı. Tuğçe'nin Ada'nın yazısını çaldığı son bölüme, Bora'nın Rüzgar ve Ada'yı evde bulması damga vurdu. İşte, Baht Oyunu 5. son bölüm kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölümle ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Baht Oyunu 5. son bölüm tek parça yayınlandı Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı ‘Baht Oyunu’nun 13 Temmuz Salı akşamı yayınlanan bölümünde, çarpıcı gelişmeler yaşandı. Bu hafta Bora Ada'nın evine özür dilemek için gelirken, Rüzgar'ı evde duştan çıkmış halde görmesi dikkat çeken gelişmelerden oldu. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Bora ve Ada yakınlaşması ekranlara damga vurdu.

BAHT OYUNU 6. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Baht Oyunu 6. Bölüm Fragmanı yayında! Bora ve Ada'nın yakınlaşması tüm oyunu bozuyor!

Bora ve Ada'nın yakınlaşmasından rahatsız olan Rüzgar ile konuşur. Bir an önce bu duruma son vermeleri gerektiğini söyler. Öte yandan ortaya çıkmasından korkulan gerçekler artık kapıya kadar gelmiştir. Bora ise gerçek Ada'nın peşindedir.

Haberin Devamı

BAHT OYUNU 5. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Baht Oyunu 13 Temmuz Salı günü yayınlanan 5. Bölümde, Ada ve Rüzgar, geçmişte yaptıkları evlilik sırlarının ortaya çıkması tehlikesi karşısında mecburen işbirliği yapmak zorunda kalıyorlar.

Bora yeni içerikler için konu ararken Ada beyaz evlilik fikrini ortaya atıyor. Bora, Ada’nın fikrini çok beğenir ve hem Tuğçe’den hem Ada’dan bir yazı dizisi hazırlamalarını istiyor. Tuğçe, Ada’yı metni yazmaması konusunda uyarır ancak Ada ona meydan okuyor.

Bu sırada Tuğçe, yazı dizisi hakkında araştırma yapmak için göçmen bürosuna gidiyor. Orada Ada ve Rüzgar’ı yakından tanıyan bir isimle tanışıyor. Ada ve Rüzgar, sırlarının ortaya çıkması tehlikesi karşısında mecburen işbirliği yapmak zorunda kalırlar. Ada, yazarlık maharetini sergileyeceği bu fırsatı iyi değerlendirmek için durmadan çalışır. Tuğçe ise Ada’nın yazmaktan vazgeçmeyeceğini anlayınca planlarını devreye sokar. Böylelikle Ada ve Tuğçe arasındaki rekabet yerini düşmanlığa bırakır. Metinleri Bora’ya teslim edecekleri gün Ada, Tuğçe’nin karanlık tarafıyla yüzleşiyor.

BAKMADAN GEÇME!