Baht Oyunu 3. son bölümde Tuğçe'ye evlilik teklifi... İşte Baht Oyunu son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Baht Oyunu 3. son bölümde Tuğçeye evlilik teklifi... İşte Baht Oyunu son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2021 02:28

Baht Oyunu 3. bölüm full izle ekranı yayınlandı. Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı, sevilen dizisi Baht Oyunu'nun 29 Haziran Salı akşamı ekranlara gelen son bölümünde Tuğçe, Ada’dan, Bora’nın günlük planlarını kendisine bildirmesini, bir nevi ajanlık yapmasını istedi. Bora, Ada’yı da dağ evine çağırırken, Tuğçe'ye gelen evlilik teklifi dikkat çekti. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Baht Oyunu son bölüm kesintisiz izleme ekranı ve son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Baht Oyunu son bölüm tek parça yayınlandı. Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı dizinin Kanal D ekranlarında yayınlanan 29 Haziran tarihli 3. bölümünde heyecanlı gelişmeler yaşandı. Gece dağ evinde kalmak zorunda kalan Bora, Ada beraber uyumak zorunda kalırken; Bora'yı rezil eden videonun şirketten paylaşıldığı ortaya çıktı. Baht Oyunu 3. son bölümü aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

BAHT OYUNU 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tuğçe, Ada’dan, Bora’nın günlük planlarını kendisine bildirmesini, bir nevi ajanlık yapmasını ister. Tuğçe’nin Bora’dan hoşlandığını anlayan Ada, bu teklifi kabul eder. Ardından konuyu Yasemin ve Selin’e açar ve onlardan aldığı akılla Tuğçe ile Bora’nın arasını yapmaya karar verir. Böylelikle Bora ve Tuğçe birlikte olacak, Rüzgar’da kendisine geri dönecektir. Ada işi bir adım ileriye götürerek Bora konusunda Tuğçe’ye akıl hocalığı yapmaya başlar. Bora’nın yazı dizisi için kullandığı chat programına girerek ismini vermeden Bora ile sohbet etmesini söyler.

Haberin Devamı

Tuğçe’nin yazışma konusunda pek iyi olmadığını fark eden Ada, Bora ile kendisi yazışır. Karşısındaki gizemli kadının sohbetinden etkilenen Bora, yeni yazı dizisi için iyi bir malzeme bulduğunu düşünerek yazıştığı kişiyi yemeğe davet edince Tuğçe çok heyecanlanır. Şirkette Tuğçe ve Ada’yı sıkı fıkı gören Rüzgar’ın şüpheleri ise doğru çıkar. Ada’nın yaptığı yazışmalar sayesinde Tuğçe, Bora’nın kendisine aşık olduğuna inanmaya başlar ve Bora ile baş başa kalmak için bir fotoğraf çekimi işini bahane ederek dağ evine gitmeyi teklif eder. Bora, Ada’yı da dağ evine çağırır. Rüzgar ise Tuğçe ile yakın olabilmek için peşlerine takılınca ortalık fena karışacaktır.

BAHT OYUNU YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Baht Oyunu 4. Bölüm Fragmanı yayında! Bora, Ada'yı gerçekleri anlatması konusunda sıkıştırıyor!

Olaylardan şüphelenen Bora, Ada'yı sıkıştırır. Ne yapacağını bilemeyen Ada ise iki arada kalır. Akabinde ise herkesi duygulandıracak bir olay yaşanır.

BAKMADAN GEÇME!