Bahar Şahin: Kendimi izlerken çok ağladım

Güncelleme Tarihi:

Bahar Şahin: Kendimi izlerken çok ağladım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2020 07:35

Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Zalim İstanbul’un dün son bölümü yayınlandı. Dizinin başrol oyuncusu Bahar Şahin, final sahnesini çekerken duygusal anlar yaşadığını ve çok ağladığını söyledi.

Haberin Devamı

KANAL D ekranlarında yayınlanan “Zalim İstanbul” dün akşam final bölümüyle ekrana geldi. Dizideki Ceren karakteriyle yıldızı parlayan Bahar Şahin, son bölüm sonrası duygularını anlattı. 23 yaşındaki oyuncu, yapımın ilk günlerde çok zorlandığını dile getirdi: “Ceren karakteri hayatımın dönüm noktası oldu. Çok zorlandığım sahneler ve anlarla karşılaştım. Bu da korkuya sebep oldu ve bırakmak istedim. Ama şu an ‘İyi ki bırakmamışım’ diyorum. Pes etmemek lazımmış.”

Ceren’i özleyeceğim

Şahin, final sahnesinden önce ve sonraki hislerini şöyle anlattı: “Dizimizin finali sürpriz sonlu oldu. Açıkçası Ceren’in ölümünü oynamak oldukça zordu. Çekimler sırasında duygu dolu anlar yaşadım. Kendimi izlerken çok ağladım. Veda etmek oldukça çok zor oldu.”

Genç oyuncu, “Diziye dair en çok neyi özleyeceksiniz?” sorusuna ise “Güzel kızım Ceren’in o koca kalbini çok özleyeceğim. O kalbi kötülüklerle dolduran babaannesini de... Ceren’in asla uslanmayacak olan o ruhunu ve tüm kararlarının arkasında durduğu inatçı kişiliğini çok özleyeceğim” cevabını verdi.

Kendimi keşfettim

Bahar Şahin, kendisini keşfetmesinde  Ceren rolünün etkisinin büyük olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Deniz Uğur: Bir yıldız doğdu

Dizide Ceren’in annesi rolündeki Deniz Uğur, Bahar Şahin için “Bir yıldız doğdu” dedi. Şahin bu iltifat karşısında “Deniz Uğur oyunculuğuna hayranlık beslediğim bir insan. Güzel yorumlar beni daha iyisini yapmaya motive ediyor. Şanslıyım ki sevdiğim işi yapıyorum” açıklamasını yaptı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!