Bahar Candan’dan kafa karıştıran Instagram profili

Güncelleme Tarihi:

Bahar Candan’dan kafa karıştıran Instagram profili
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2017 15:49

İşte Benim Stilim’den elenen Bahar Candan, Instagram profilinde yaptığı değişiklikle kafa karıştırdı. Murat Boz ve Eser Yenenler ile geçirdiği gece nedeniyle gündemden düşmeyen Bahar Candan, Instagram'da profil kısmına 'M' harfi yaptı. Peki, İşte Benim Stilim ile adını duyuran Bahar Candan kimdir?

Haberin Devamı

Bahar Candan, magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. İsmini Kemal Doğulu, Ivana Sert, Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez ve Kerimcan Durmaz’ın jüriliğini üstlendiği İşte Benim Stilim ile duyuran Bahar Candan, bu kez Instagram hesabındaki değişiklikle gündeme geldi. Bir anda fenomen haline gelen yarışmacının profiline ‘M’ harfi yapması takipçilerinin kafasında soru işaretleri bıraktı. 

Bahar Candan’dan kafa karıştıran Instagram profili

BAHAR CANDAN KİMDİR?

İsmini İşte Benim Stilim ile duyuran Bahar Candan, 17 Şubat 1988 tarihinde dünyaya gözlerini açtı. Akademisyen bir ailenin ortanca kızı olan Bahar Candan, Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitim görüyor. Sesini incelterek konuşması, ağlaması ve yürüyüş tarzıyla tanınan Bahar Candan, son olarak Eser Yenenler ve Murat Boz ile geçirdiği gece gündeme gelmişti. Haberler nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan genç kız, kendisini dondurma yemeye gittiklerini söyleyerek kendisini müdafaa etmişti. İki sezondur İşte Benim Stilim kadrosunda yer alan Bahar Candan, 14 Mayıs Pazar günü jürinin kararıyla elenmişti. 

 

BAKMADAN GEÇME!