Babil dizisi ne zaman başlayacak? Babil ilk bölüm tanıtımı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Babil dizisi ne zaman başlayacak Babil ilk bölüm tanıtımı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2019 23:03

Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Babil dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği dizinin fragmanının yayınlanmasıyla dizi severler Babil'in yayın tarihini beklemeye başladı. Peki, Babil dizisi ne zaman başlayacak? İşte, Babil'in 1. bölüm fragmanı ve yayın tarihiyle ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, hikaye ve senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in kaleme aldığı Babil Star TV'de izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çekimlerine geçtiğimiz haftalarda başlanan dizide, idealist bir ekonomi profesörünün haksız yere işten atılması ve 7 yaşındaki oğlunun hastalanmasıyla hayatının alt üst olması anlatılacak. İşte, Babil dizisinin konusu ve özeti.

BABİL NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çekimleri devam eden Babil dizisinin yayın tarihiyle ilgili resmi bir açıklamada yapılmadı ancak tanıtım fragmanlarındaki “yakında” yazısı diziseverleri heyecanlandırdı.

BABİL DİZİSİNİN KONUSU NE?

İdealist bir ekonomi profesörü olan İrfan’ın (Halit Ergenç) hayatı, haksız yere işten atılması ve 7 yaşındaki oğlu Deniz’in (Beren Kasımoğulları) hastalanmasıyla alt üst olur. Kapılar birer birer yüzüne kapanırken karısı Eda’nın (Nur Fettahoğlu) çocukluk arkadaşları Egemen’den (Ozan Güven) yardım istemesiyle İrfan kendisini hayal bile edemeyeceği karanlık bir maceranın içinde bulur. Evlenmek üzereyken ayrıldığı büyük aşkı İlay’ın (Birce Akalay) tehlikeli iş adamı Süleyman’ın (Mesut Akusta) sevgilisi olarak ortaya çıkmasıyla birlikte, İrfan bu macerada aşması gereken birçok sınavla karşı karşıya kalacaktır. Bu macera da karşısına çıkan idealist genç kız Ayşe (Aslı Enver) onun kurtarıcısı olabilecek mi?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!