Babam ve Ailesi dizisinin 4 dakikalık film tadında özeti ve 9. bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Babam ve Ailesi dizisinin 4 dakikalık film tadında özeti ve 9. bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2016 15:05

Babam ve Ailesi dizisi yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla izleyenlerin nefesini kesecek. Kanal D ekranlarının oldukça seveni bulunan dizisi Babam ve Ailesi yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Hareketli dizinin son bölümünde yaşananlar izleyenlere oldukça duygusal dakikalar yaşatmış. Kadir ve Mert'in son bölümde kaçırılması herkesi şoke etti. Yeni bölüm fragmanında ise izleyenleri yine duygusal dakikalar bekliyor. Kemal'in evine gelen bir mektupta "seçiminizin sonucu" yazan bir adres geliyor. Çocuklardan birisi ölecek mi? İşte, Babam ve Ailesi 9. bölüm fragmanı ve son bölümün 4 dakikalık özeti...

Haberin Devamı

Babam ve Ailesi son bölümün ardından akıllarda soru işareti bıraktı. Kemal'in oğulları Mert ve Kadir'in Aziz tarafından kaçırılması anneler tarafından büyük bir üzüntü ile öğrenilmiştir. Çocukların esir alınmasının ardından canlı kamera görüntülerini Kemal'in evine gönderen Aziz, görüntülerin Nilgün ve Suzan tarafından izlenebilmesini sağlamıştır. Babam ve Ailesi, her anında adrenalinin yaşanacağı son bölüm ile izleyicileri etkilemeyi başardı. İşte 4 dakikada izleyebileceğiniz Babam ve Ailesi son bölüm özeti ve detayları

Fadıl’ın kendisine gösterdiği fotoğrafın ardından Nilgün daha önce tanımadığı duygularla yüzleşir. Kemal ve Suzan’ı kıskanmaya başlar. Kemal’in ve Suzan’ın akşam toplantısına Kemal’e haber vermeksizin gider ve Kemal’le kıskançlığı üzerine tartışırlar. Suzan Fadıl’a Hasret’le ilgili aldığı bilgiler karşılığında Kemal’in ev kasasının şifresini verir. Fadıl o şifreyle kasadan para çalacaktır.

Haberin Devamı

Ece Mert’in canını yakmak için onun gözleri önünde Kadir’i öper. Kadir Ece’nin kendisini kullanmasından hoşlanmaz. Aziz daha önce ihaleye girmemesi için tehdit ettiği Kemal’in iki oğlunu kaçırır. Kemal’e 3 saat süre verip oğullarından birisini kurtarma şansı olduğunu söyler. Tek yapması gereken oğullarından kimin kurtulması gerektiğine karar vermektir. Kemal oğullarından kimi seçecek, kimi kurtaracaktır?

Haberin Devamı

BABAM VE AİLESİ SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Kadir’in nikah öncesi evlilik sözleşmesi üzerinden Kemal’le yaptığı büyük tartışma Nilgün için bardağı taşıran son damla olur.

İstanbul’da huzurlu bir aile kuramayacağına inanan Nilgün nikahı terk edip Adana’ya dönme kararı alır. Kemal evlilik sözleşmesi konusunda Fadıl’ı suçlar ve onu kovar. Yaşananlardan kendini sorumlu tutan Kadir, babasından özür dileyerek onunla ortak bir plan yapar. Çocuklarıyla beraber hareket eden Kemal, ertesi gün Nilgün’ü kaçırıp sürpriz bir şekilde evlenir onunla. Aileden kovulan Fadıl son çare olarak Suzan’la işbirliği içine girip onun Nilgün’e karşı hazırladığı hain planların maşası haline gelir.

Haberin Devamı

Babam ve Ailesi 6. bölümde; Nilgün ve Kemal Evlenmeye Karar Veriyor. Macide ise Nilgün’e Evlilik Sözleşmesi İmzalatıyor. Kemal her iki ailesini de bir masanın etrafında toplayarak aralarındaki çekişmelere son vermelerini ister. Nilgün’le evlilik kararının arkasında durur. Suzan görünürde bu evliliğe itirazı yokmuş gibi davranır ancak Nilgün ve ailesine rahat vermeyeceği bellidir. Bu evliliğe engel olamayacağını anlayan Macide Kemal’den habersiz Nilgün’e evlilik sözleşmesi imzalatır. 

BABAM VE AİLESİ OYUNCULARI

Ayça Bingöl (Nilgün), Bülent İnal (Kemal), Ceyda Düvenci (Suzan), Sercan Badur (Mert), Erdem Akakçe (Fadıl), Emel Göksu (Macide), Sinan Tuzcu (Tamer), Caner Şahin (Kadir), Eva Dedova (Ece), Sera Kutlubey (Hasret), Can Albayrak (İbo) , Zeynep Doğa Doğuşlu (Çiçek), Hakan Altuntaş (Rıza), Sezin Bozacı (Emine), Bülent Düzgünoğlu(Aziz), Ecem Simge Yurdatapan (Yelda), İlker Özer (Kerim), Kubilay Karslıoğlu (Ahmet), Fulya Ünvan (Filiz), Emre Başer (Dr.Orhan), Tuna Kırlı (Spor Hocası), Taygun Sungar (Caner), Yağmur Özbasmacı Mermer (Sedef)

BAKMADAN GEÇME!