Babam ve Ailesi yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanında yer yerinden oynuyor!

Güncelleme Tarihi:

Babam ve Ailesi yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanında yer yerinden oynuyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2016 10:22

Babam ve Ailesi dizinin yeni bölüm fragmanı izleyenlerin nefesini kesecek. Kanal D ekranlarının başladığı günden itibaren herkes tarafından ilgiyle izlenen dizisi Babam ve Ailesi yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekranlara gelecek. Heyecanlı dizinin yeni bölümünde ilginç olaylar yaşanacak. Yeni bölümde Macide'nin Kemal'in karısı Nilgün'ü öldürtmek için Aziz'i hapishaneden çıkarmak istemesi, bazı olayların başlangıcı oluyor. İşte, Babam ve Ailesi 10. bölüm fragmanıyla sizlerle birlikte.

Haberin Devamı

Babam ve Ailesi 10. bölüm fragmanı izleyenleri yine ekranları başına kilitleyecek. Macide'nin Kemal'in karısı Nilgün'ü öldürtmek için Aziz'i hapishaneden çıkarmak istemesi, bazı olayların başlangıcı olmuştur. Şantaj ile korkuttuğu Aziz'i Nilgün'ün üzerine gönderen Macide, balo esnasında saldırtmak için plan kurmuştur. Babam ve Ailesi 10. bölüm fragmanında şirketin başına geçeceğini duyuran Macide, Nilgün'ün oğlu Kadir'in şirkete girişini engellemiştir. Babam ve Ailesi 10. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde

BABAM VE AİLESİ SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Babam ve Ailesi son bölümünde neler yaşanmıştı; Suzan ve Nilgün’e, Kemal’in çocuklarından birini seçtiğine dair haber gelir. İki kadın Kemal’le birlikte seçtiği oğlunu almak için söylenen adreste buluşurlar. İçerde çocuklardan sadece biri vardır. Kemal, ısrarla kendisinin seçim yapmadığını söylemesine rağmen ne yazık ki Kemal’e inanmak kolay değildir.

Haberin Devamı

Kemal, Aziz polis tarafından tutuklanıncaya kadar güvenlikleri için bütün ailesinin aynı evde kalmasını ister. Böyle bir durumda aynı çatı kalmak hiç te kolay olmayacaktır. Tam sular durulmuşken İpekçi Malikanesi’nde yaşanan sürpriz bir olay ise tüm taşları yerinden oynatarak herkesin hayatını etkileyecektir. Babam ve Ailesi son bölüm özetini dakikada aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Babam ve Ailesi dizisinin 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölümünün yayınlanmasının hemen ardından görüntüler haberimizin içerisinde olacaktır.

 

BAKMADAN GEÇME!