Babam ve Ailesi son bölümüyle nefes kesti! 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Babam ve Ailesi son bölümüyle nefes kesti 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2016 23:21

Babam ve Ailesi bu akşam yayınladığı son bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Kanal D ekranlarının vazgeçilmez dizileri arasında yerini alan Babam ve Ailesi yeni bölümleriyle pazartesi akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Dramatik dizinin son bölümünde oldukça ilginç dakikalar yaşandı. Son bölümde Babaannesi yüzünden iş yerinden çıkartılan Kadir'i yeni iş yerinde büyük bir sürpriz ile karşılaştı. Diziseverler son bölümün hemen ardından yeni bölüm fragmanı için arama yaptılar. Peki, Babam ve Ailesi 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Babam ve Ailesi dizisinde geçen hafta yaşananlar herkesi şok etmiş, hırsı uğruna oğlunu hapishaneye gönderen Macide’nin yaptıkları sinirleri zorlamıştı. Kemal’in hapishaneye girişinden sonra Nilgün ve tüm ailenin başına gelenler ise üzmüştü. Son gelişmeleriyle ekrana kilitleyen Babam ve Ailesi bu akşam 11. bölümüyle ekranlardaydı. Dizinin son bölümünde oldukça hareketli dakikalar yaşandı. Son bölümde Macide'nin intikam planı herkesi şoke etti. İzleyiciler son bölüm ardından yeni bölüm fragmanı için arama yaptılar. Babam ve Ailesi dizinin 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Babaannesi yüzünden iş yerinden çıkartılan Kadir'i yeni iş yerinde bir sürpriz beklemektedir. Kendisine kurulan tuzaktan habersiz olan Hasret’in yolu ise Tarık'la yeniden kesişir. Tarık, Hasret'e iş teklif eder. Hasret, tam her şey yoluna giriyor diye düşünmeye başlamıştır ki kötü bir sürprizle karşılaşır. Üstelik yardımına hiç ummayacağı insanlar koşacaktır. Nilgün, Ahmet'ten şirkette olanlar ve Kemal'in üzerine görünenlerle ilgili yardım ister. Ancak bu görülmede Ahmet’in söyledikleriyle sarsılır. Bu esnada Fadıl'la Macide'nin ortaklığı iyiden iyiye pekişir. Ahmet, kimsenin ummadığı sırlara ulaşır. Peki bu sırlar Kemal'in işine yarayacak mıdır?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kemal ve Aziz’in çatışmanın sonucunda, kimin katil, kimin suçsuz olduğu karıştı. Kemal’in hapishaneye girmesiyle Nilgün ve çocuklar perişan bir haldeyken yaşanılanların asıl sorumlusu olan Macide, yaşanan her şeyden Nilgün’ü sorumlu tutmaktaydı. Hırslarına yenik düşen Macide, öz oğlunun bir süre hapishanede kalması için her şey yaparken Hasret ve çocuklarını hem dışarı attırdı, hem de işsiz bıraktı. Suzan ise Macide’nin tanımadığı yüzünü görmüş olmanın şoku içerisinde olmasına rağmen hiçbir şey görmemiş gibi davranmaya devam etti. Mert ve Çiçek ise olan bitene anlam vermekte güçlük çekiyordu.

 

BAKMADAN GEÇME!