Baba Parası filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Baba Parası filmi oyuncu kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Baba Parası filmi oyuncuları kimler, konusu nedir Baba Parası filmi oyuncu kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2022 16:21

Baba Parası filmi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Sevilen filmler televizyon ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. ATV yayın akışı içerisinde Baba Parası filmi de yer alıyor. Peki, Baba Parası filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Haberin Devamı

Baba Parası filmi konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Bu akşam ekrana gelecek olan Baba Parası filminin yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir oturuyor. Filmde ülkenin en zengin insanının gayri meşru çocukları, babalarının ölümü üzerine büyük bir servete konuyor.

BABA PARASI FİLMİ KONUSU

Ülkenin en zengin insanının gayri meşru çocukları, babalarının ölümü üzerine büyük bir servete konar. Birbirinden farklı karaktere, kültüre, yaşam tarzına sahip olan kardeşler, kendilerine düşen payı almak için harekete geçtiklerinde beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Kardeşler, yasal varis olmalarına rağmen, mirasın tamamına sadece biri sahip olabilecektir; en kötü olanı. Babalarının mirasının bulunduğu kasanın şifresini bulan, tüm mirasın sahibi olacaktır. Şifre ancak ölen milyarder gibi açgözlü, düzenbaz, acımasız, zeki ve uçarı biri tarafından bulunabilecektir. Kasayı açmak için büyük bir yarışa girişen kardeşler, bu süreçte kendilerini beklenmedik durumların içinde bulur.

Haberin Devamı

BABA PARASI FİLMİ OYUNCULARI

Baba Parası filmi oyuncuları arasında Ahmet Kural, Murat Cemcir, Devrim Yakut, Rasim Öztekin, Yağmur Tanrısevsin, Özgür Emre Yıldırım, Deniz Barut, Giray Altınok, Ayhan Taş ve Osman Alkaş gibi isimler yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!