Azize'nin bu haftaki 4. bölümünde neler olacak? Azize yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Azizenin bu haftaki 4. bölümünde neler olacak Azize yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2019 19:06

Yayın günü cumartesi akşamına alınan Kanal D'nin sevilen dizisi Azize, bu hafta yeni gününde sevenlerinin karşısınına çıkacak. Heyecanın her hafta arttığı Azize'nin yayınlanan yeni bölüm fragmanına Azize'nin zor bir kararla karşı karşıya kalması damga vurdu. Azize kendi hayatı ile kardeşininki arasında bir seçim yapmak zorunda kalacak. Peki, Azize'nin bu haftaki 4. bölümünde neler olacak? İşte, Azize yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Haberin Devamı

Hande Erçel ve Buğra Gülsoy'un başrollerini paylaştığı Azize'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Yayınlandığı günden beri ekranlarda fırtına estiren Azize'de bu hafta Balkan gözlerini açacak. Son bölümde Kartal ve Azize arasında başlayan yakınlaşma merak uyandırmıştı. Peki, Balkan Azize'nin kendisini öldürmek istediğini söyleyecek mi? Kartal Azize arasında neler olacak? İşte, Azize'nin 4. bölüm 2. fragmanı.

AZİZE'NİN 4. YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Azize ve Kartal bir arada yaşadıkça birbirlerine güvenmeye ve birbirlerinden hoşlanmaya başlamışlardır. Azize kardeşinin yaşamasını istiyorsa evde kalmak ve Barbaros’a Alpanlar hakkında bilgi vermek zorundadır ancak Balkan’ın uyanması an meselesidir. Gözlerini açarsa Azize’nin onu öldürmeye çalıştığını söyleyecektir.

Haberin Devamı

Azize kendi hayatı ile kardeşininki arasında bir seçim yapmak zorundadır. Kartal da tıpkı Azize gibi, kendine bile itiraf edemediği hislere esir düşmüştür. Bütün oklar Azize’yi gösterirken Kartal Azize’nin cezasını kesebilecek midir?

BAKMADAN GEÇME!