Ayşe İpek kimdir, eşi Ayhan İpek'i öldürdü mü? Ayhan İpek'in cinayete kurban gittiği iddia edildi

Güncelleme Tarihi:

Ayşe İpek kimdir, eşi Ayhan İpeki öldürdü mü Ayhan İpekin cinayete kurban gittiği iddia edildi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2021 17:44

15 Haziran Esra Erol’da programına Ayşe İpek olayı damga vurdu. Kocasını bulmak için programa başvuran Ayşe İpek'in ilk kocasını öldürdüğü iddia edildi. İkinci kocasıyla barışmak isteyen İpek’in ilk kocasını öldürdüğü iddiaları programı farklı bir noktaya taşıdı. Esra Erol canlı yayınına bağlananlar ise Ayhan İpek'in ölümünde şüphelinin Ayşe İpek olduğunu öne sürdü. Ayşe İpek olayı sosyal medyaya da konu oldu. Peki, Ayşe İpek kimdir, eşi Ayhan İpek'i öldürdü mü?

Haberin Devamı

Esra Erol'da kocasının eve dönmesini isteyen Ayşe İpek ile ilgili iddialar dudak uçuklattı. İkinci eşi Ayhan İpek'in evi terk etmesinin ardından eve dönmesini isteyen Ayşe İpek soluğu Esra Erol'da aldı. Gelen ihbarlarsa Ayşe İpek'in ilk eşiyle ilgili büyük sırrı gözler önüne serdi. Görgü tanıklarının ihbarlarında, İpek'in ilk kocasını öldürdüğü iddia edildi.

Esra Erol'un sorusu üzerine önce, ilk eşinin yaşadığını söyleyen İpek, ardından farklı bir iddiada bulundu. İpek, eski eşinin cinsel yolla bulaşan bir hastalık kaptığını ifade etti. Ardından gelen telefonlarsa Ayşe İpek'i yalanladı. Farklı iddialarına bir yenisini ekleyen İpek, kocasını oğlunun öldürdüğünü belirtti.

Olayla ilgili neden Ayşe İpek suçlanıyor?

Esra Erol canlı yayınına bağlananlar ise olayla ilgili tek şüphelinin Ayşe İpek olduğunu öne sürdü. Görgü tanıkları, reşit olmayan oğlunun Ayşe İpek'in suçunu üstlendiğini ifade etti. İddiaları reddeden İpek'se yayına bağlananların yalan söylediğini belirtti. Suçu üzerine atmak isteyenler olduğunu söyleyen İpek, cinayet işlendiği sırada evde olmadığını belirtti.

Haberin Devamı

Ayşe İpek'in eşini sürekli olarak tehdit ettiğini belirten eski komşuları, olay yerini de İpek'in temizlediği iddiasını ortaya attı.

Eşiyle ilgili iddiaları Esra Erol canlı yayınında dinleyen Ayhan İpek ise fenalık geçirdi. Dinledikleri karşısında şoke olan İpek, eşiyle ilgili detayları bilmediğini öne sürdü. İpek, program boyunca eşinden korktuğunu üstü kapalı olarak dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!