Ayağınızı yerden kesecek

Güncelleme Tarihi:

Ayağınızı yerden kesecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2018 12:58

“Güldür Güldür”de Bilal karakterine hayat veren oyuncu Onur Buldu, artık “Eyvah Düşüyorum” yarışmasıyla izleyici karşısına çıkacak. İlk kez sunuculuk yapacağı için heyecanlı olduğunu dile getiren Buldu, “Sanki ezber yapmadan sahneye itilmişim gibi bir his” diyor.

Haberin Devamı

* “Eyvah Düşüyorum” ile Star TV’de yeni bir yarışmaya başlıyorsunuz, öncelikle hayırlı olsun. İlk sunuculuk deneyiminiz mi?
- Çok teşekkür ederim. Evet, ilk sunuculuk tecrübem “Eyvah Düşüyorum”la olacak. Gerçi eskiden TRT’de “Hayal Fabrikası” diye bir çocuk programı sunmuşluğum var. Ama içinde bilim köşesi falan olan bir programdı. Tahmin ettiğiniz gibi bilim beni daha fazla yanında istemedi ve maceramız kısa sürdü. (Gülüyor) Şimdi “Eyvah Düşüyorum”un heyecanını yaşıyorum. Sanki ezber yapmadan sahneye itilmişim gibi bir his. (Gülüyor)
* Teklif geldiğinde tereddüt yaşadınız mı? Nasıl attınız bu endişeyi?
- Sunuculuğu denemeyi çok istiyordum. çünkü kendim olarak sahnede olmayı öğrenmem gerekiyordu. “Eyvah Düşüyorum” bunun için güzel bir fırsattı ben de kaçırmadım.
BEN KESİN DÜŞERDİM!
* Yarışmada ne tarz sorular olacak?
- Yarışmada eğlenceli genel kültür soruları var. Yarışanın da, seyredenin de güldüğü bazen de zorlandığı naif sorular.
* Sunucu olmayıp, yarışmacı olsaydın, sen de düşer miydin?
- Ben kesin düşerdim! Heyecanlanıp sorulara cevap verene kadar sürem biterdi.

Haberin Devamı

Büyük ödül
250 bin TL
* Yarışmada 10 yarışmacı var, her soruda bir kişi mi düşecek mi? Konseptten biraz bahseder misin?
- Yarışmada 10, artı 1 de ana yarışmacıyla birlikte 11 yarışmacı var. Ana yarışmacı 250 bin TL için yarışıyor. Rakibini seçiyor ve sorularla düello başlıyor. Sorulan soruyu 30 saniye içinde doğru cevaplayamayan yarışmacım programa veda ediyor. Ana yarışmacı düşerse, onun yerine düello yaptığı rakibi geliyor ve kasadaki birikmiş parayla yoluna devam ediyor, tabii ki biri onu düşürmezse.
* “Eyvah Düşüyorum” yabancı formatta bir yarışma, diğer ülkelerde yayınlanan bölümleri izleme şansın oldu mu? Sizin sunduğunuz onlardan daha komik olur mu?
- Bir bölüm İtalyan versiyonuna bakmıştım ama bizle alakası yok tabii. Bambaşka şeylere gülüyoruz, bizim ki daha komik olur mu bilmem. O seyircinin beğenisine kalmış, heyecanla bekliyoruz.

BAKMADAN GEÇME!