Atiye dizisinin 2. sezonu ne zaman başlayacak?

Güncelleme Tarihi:

Atiye dizisinin 2. sezonu ne zaman başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2020 17:03

Şengül Boybaş'ın romanından uyarlanan ve başrollerinde Beren Saat ile Mehmet Günsür'un yer aldığı Atiye dizisinin ikinci sezonu merakla bekleniyor. İlk sezondaki sekiz bölümün tamamını izleyen diziseverler şimdi ise ikinci sezonun yayın tarihini araştırıyor. Peki, Atiye dizisinin 2. sezonu ne zaman?

Haberin Devamı

Netflix'in Türk yapımı Atiye'nin ikinci sezonu için geri sayım başladı. Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun'un oyuncu kadrosunda yer aldığı Atiye dizisinin ikinci sezon yayın tarihi araştırılıyor. İşte, konuya dair merak edilen ayrıntılar...

YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Dizinin 2. sezon tarihi için açıklama yapılmadı ancak senaryo çalışmalarının sürdüğü biliniyor. Dizinin çekimleri, birinci sezonda olduğu gibi yine Adıyaman ve Göbekitepe gibi Güneydoğu Anadolu’nun farklı yerlerinde çekilecek. Dizinin yeni sezonunun 2020 yılının son dönemlerinde yayınlanması bekleniyor.

ATİYE DİZİSİNİN KONUSU NE?

İsmini baş karakter olan Atiye’den alan dizide kadın bir ressamın dünyanın tarihini değiştiren Göbeklitepe’ye karşı hissettiği sebebi bilinmeyen yakınlığı ve bu gizemi çözme çabasını konu alıyor. Kazı çalışmasını yürüten arkeolog Erhan ile yolu kesişen Atiye, karşılaştığı tüm engellere rağmen Anadolu’daki evrensel sırları ve bu alanın kendi geçmişiyle ilişkisini ortaya çıkarıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!