Atiye 2. sezon ne zaman? İşte yayın tarihi!

Güncelleme Tarihi:

Atiye 2. sezon ne zaman İşte yayın tarihi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2020 16:56

Şengül Boybaş'ın romanından uyarlanan ve başrollerinde Beren Saat ile Mehmet Günsür'un yer aldığı Atiye dizisinin ikinci sezonu için nefesler tutuldu. İlk sezondaki sekiz bölümün tamamını izleyen diziseverler şimdi ise ikinci sezonun yayın tarihini araştırıyor. Peki, Atiye 2. sezon ne zaman?

Haberin Devamı

Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun'un oyuncu kadrosunda yer aldığı Atiye dizisinin ikinci sezon yayın tarihi araştırılıyor. Atiye'nin ikinci sezonu için geri sayım başladı. İşte, dizinin yayın tarihi...

ATİYE 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yayıncı kuruluşun yapmış olduğu açıklamaya göre Atiye, 10 Eylül Perşembe günü 2. sezon tüm bölümleri ile yayında olacak. 

'ATİYE' MAHKEMELİK OLDU

Başrollerini Beren Saat, Melisa Şenolsun, Metin Akdülger ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı “Atiye” dizisi davalık oldu.

Yazar Şengül Boybaş, “Dünyanın Uyanışı” adlı romanından esinlenilerek çekilen dizinin ön jeneriğinde, fragman, afiş gibi tanıtımlarında eserine ve ismine yer verilmediğini iddia ederek OG Prodüksiyon şirketine dava açtı.

İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’ne açılan davanın dilekçesinde, “Şengül Boybaş, dizi ekibinin katıldığı hiçbir organizasyona çağrılmamıştır. Verilen demeçlerde de Boybaş’ın ve eserinin adı anılmamıştır. Hak ihlalinin devamı halinde dizinin ikinci ve üçüncü sezonunun yayınının durdurulmasına yönelik tedbir kararı istiyoruz” denildi.

ATİYE DİZİSİNİN KONUSU NE?

Haberin Devamı

İsmini baş karakter olan Atiye’den alan dizide kadın bir ressamın dünyanın tarihini değiştiren Göbeklitepe’ye karşı hissettiği sebebi bilinmeyen yakınlığı ve bu gizemi çözme çabasını konu alıyor. Kazı çalışmasını yürüten arkeolog Erhan ile yolu kesişen Atiye, karşılaştığı tüm engellere rağmen Anadolu’daki evrensel sırları ve bu alanın kendi geçmişiyle ilişkisini ortaya çıkarıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!