Ateşböceği son bölüm ardından 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Ateşböceği son bölüm ardından 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2017 10:33

Ateşböceği son bölümüyle dün akşam izleyici karşısına çıktı. Yaz sezonunun yeni dizisi Ateşböceği 2. bölümünde Barış, masum bir niyetle başladığı oyunun sandığı kadar kolay olmadığını anladı. Yeni başlangıçlar, yeni ilişkilerin tohumlarını atmaya başlayan Barış ve Aslı arasında neler olacağını merak eden izleyiciler Ateşböceği yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı.

Haberin Devamı

Başrollerini Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz paylaştığı Seda Güven, Durul Bazan, Belma Canciğer, Şebnem Dilligil, Gözde Çığacı, Çağrı Çıtanak, Berkay Tulumbacı, Alicia Kapudağ, Umur Yiğit Vanlı, Lal Tayra Bahar, Çiğdem Aygün, Aslı Samat Ve Derya Alabora’nın oyuncu kadrosunda yer aldığı Ateşböceği 2. bölümüyle izleyici karşısına çıktı İlk kez 29 Haziran Perşembe günü yayınlanan Ateşböceği’nin son bölümünde renkli ve romantik sahneler bir aradaydı. Aslı ve Barış için tehlike çanları çalmaya başladı. Birbirlerinin farklı dünyalarından etkilenen ikili arasında komik anlar yaşadı. Şaşırtıcı son bölümü ardından ise gözler yeni bölüm fragmanına çevrildi. Peki Ateşböceği son bölüm ardından 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ateşböceği yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aslı’nın şüpheciliği, önünde açılan büyülü dünyanın çekimine direnmek için yeterlidir. Barış ise masum bir niyetle başladığı oyunun sandığı kadar kolay çözülemeyeceğini fark eder. Yeni başlangıçlar, yeni ilişkilerin tohumlarını filizlendirirken Aslı ve Barış için tehlike çanları çoktan çalmaya başlamıştır bile. Senaryosunu Ebru Hacıoğlu’nun yazdığı, Mia Yapım imzalı projenin yönetmen koltuğunda ise Kiralık Aşk dizisinden tanıdığımız Barış Yöş oturuyor.



İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Başarılı ve yalnız bir avukat olan Barış Buka (Seçkin Özdemir), hayatının en çetin davasıyla karşı karşıya kalınca yolu ele avuca sığmaz bir taksi şoförü olan Aslı Eğilmez’le( Nilay Deniz) kesişir. Hayatta keşfedilecek hiçbir şey kalmadığına inanan Barış’ın, ateşböceği misali parıldayan Aslı’yla başlayan macerası ona bilmediği bir dünyanın kapılarını aralar. İkisi için de yeni başlayan bu hikayenin başrolünde artık aşk vardır.

BAKMADAN GEÇME!