Ateşböceği dizisi bu akşam neden yok? Atşeböceği yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Ateşböceği dizisi bu akşam neden yok Atşeböceği yeni bölüm ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2017 19:03

Ateşböceği dizisi bu akşam neden yok sorusunun yanıtını merak eden binlerce dizisever konuyla alakalı araştırmalarına devam ediyorlar. Ateşböceği dizisi yayınlanan 12. bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşatmıştı. Fakat Ateşböceği dizisinin 21 Eylül yayın akışında bulunmaması izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Diziseverler 'Ateşböceği dizisi neden yok?, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?' gibi sorulara oldukça yoğun ilgi gösterdiler. Peki, Ateşböceği dizisi bu akşam neden yok? Atşeböceği yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Ateşböceği dizisinin yeni bölüm fragmanları yayınlandı ancak diziyle ilgili iddialar kafalarda soru işareti bıraktı. Yayın gününde değişikliğe giden Ateşböceği'nin final yapıp yapmayacağıyla ilgili ise yapım şirketinden bir açıklama gelmedi. Peki Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz'in başrollerini paylaştığı Ateşböceği dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Aslı ve Barış sonunda Veli'nin açığını yakalamış; bu işi bitirmek için yine bir maceraya atılmışlardır. Ama bu sefer Cahide'nin yönlendirmesiyle İlayda da olaylara dahil olur. İlayda'nın varlığı ile Aslı'nın ajanlık planları suya düşer. Barış'ın, Emrah'la ilgili uyarılarını dikkate almayan Aslı'yı kötü bir sürpriz beklemektedir.

Haberin Devamı

ATEŞBÖCEĞİ YENİ GÜNÜNDE AYNI SAATTE!

Başrollerini Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz paylaştığı sevilen dizi Ateşböceği’nin oyuncuları arasında Seda Güven, Durul Bazan, Belma Canciğer, Şebnem Dilligil, Gözde Çığacı, Çağrı Çıtanak, Berkay Tulumbacı, Alicia Kapudağ, Umur Yiğit Vanlı, Lal Tayra Bahar, Çiğdem Aygün, Aslı Samat Ve Derya Alabora yer alıyor. Senaryosunu Ebru Hacıoğlu’nun yazdığı, Mia Yapım imzalı projenin yönetmen koltuğunda ise Kiralık Aşk dizisinden tanıdığımız Barış Yöş oturuyor.

BAKMADAN GEÇME!