Aşk ve Mavi 9. bölüm fragmanında Ali'nin umutları tükeniyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi 9. bölüm fragmanında Alinin umutları tükeniyor mu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2016 21:12

Aşk ve Mavi yayınlanan 9. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça aksiyonu yüksek bir bölüm izletecek. Ekranların başladığı günden itibaren sürükleyiciliğini koruyan dizisi Aşk ve Mavi yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Heyecan seviyesi yüksek olan dizinin yeni bölümünde aşk ve tutku ön planda olacak. Yeni bölümde Mavi, Ali ile olan yakınlaşmasından dolayı oldukça pişmanlık duymaktadır. İşte, Aşk ve Mavi 9. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip eidlen heyecanlı dizisi Aşk ve Mavi yeni bölümüyle bomba gibi geliyor. Sevilerek izlenen Aşk ve Mavi dizisi yeni bölümüyle cuma akşamı izleyicileriyle buluşacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde ise oldukça hareketli dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Ali, Mavi ile yaşadığı yakınlaşmanın ileride bir aşka dönüşeceği umudunu taşımaktadır. Fakat Mavi'nin hareketleri bu umudu tüketir. İşte, Aşk ve Mavi 9. bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Mavi, Ali ile yakınlaşmasından dolayı pişmanlık duyar. Abisinin katiline karşı hissettiklerinden dolayı kendini suçlu hisseder. Ali ise bu yakınlaşmanın ileride bir aşka dönüşeceği umudunu taşımaktadır. Gülizar'ın suçlamasıyla İsmet'in başı derttedir. Onu bu dertten kurtaracak bilgi ise Pembe de. Pembe'nin isteği İsmet'i zor durumda bırakır. Metin'in kendi torunu olduğunu öğrenen Refika, Fatma'yı bir an önce evlendirip konaktan göndermek istemektedir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Cemal'in kaza geçirdiği haberi önce Ali'ye ulaşır. Ali, Mavi'ye yapacağı itiraftan vazgeçer. Abisini Cemal'in öldürdüğünü söyleyemez. Cemal, hastanede tedavi görürken aklı İlyas'ın telefonundadır. İsmet'e telefona ulaşmasını ve yok etmesini ister ama İsmet'ten önce aileden başka biri telefona ulaşır. Ali, Mavi'nin tüm huysuzluklarına katlanmaya devam ederken Mavi gittikçe Ali'ye yakınlaştığını hissetmektedir.

BAKMADAN GEÇME!