Aşk ve Mavi dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi dizisinin son bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2018 23:06

Aşk ve Mavi dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Cemal ve İsmet, annelerini öldüren Elmas'a öfke doluydu. Onu adalete teslim etmek istemediler. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başladı. Peki, Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Mavi, yanında çalışan kızlardan birinin eşinden şiddet gördüğünü öğrenince kızı bu beladan kurtarmak istedi ancak kızın kocası Mavi'nin başına bela oldu. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başladı. Peki, Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Cemal ve İsmet, annelerini öldüren Elmas'a öfke doludurlar. Onu adalete teslim etmek istemezler. Eve dönen Elmas'ı yakalayıp ormanlık bir alana götürürler. Cemal, Elmas'ın cezasını kendi elleriyle vermek istemektedir. Mavi, yanında çalışan kızlardan birinin eşinden şiddet gördüğünü öğrenince kızı bu beladan kurtarmak ister ancak kızın kocası Mavi'nin başına bela olur. Yaman, Mavi'ye yardım etmeye karar verir. Yüksel, bu duruma çok bozulur. Cemal'i takip eden Galip önemli bir bilginin sahibidir. Ona yolladığı bir zarf Cemal'in dünyasını başına yıkar. Cemal için kabus dolu günler başlar.

BAKMADAN GEÇME!