Aşk ve Mavi 76. bölüm fragmanında Yaman dengeleri alt üst ediyor

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi 76. bölüm fragmanında Yaman dengeleri alt üst ediyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2018 18:25

Aşk ve Mavi dizisi yayınlanan 76. bölüm fragmanıyla izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam edecek. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde yıllar sonra ortaya çıkan Yaman, konakta bütün dengeleri alt üst eder. İşte, Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi dizisi yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşatacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Fazıl, oğlunu kabul etse de Yaman, Fazıl'a öfke doludur. İşte, Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Yıllar sonra ortaya çıkan Yaman, konakta bütün dengeleri alt üst eder. Fazıl, oğlunu kabul etse de Yaman, Fazıl'a öfke doludur. Yıllardır biriktirdiği öfkesi Fazıl'a yakınlaşmasını, onu babası olarak görmesini engellemektedir. Sadi'yi etkisiz hale getirip depoya saklayan Elmas, adamı yerinde bulamaz. Bir süre sonra Sadi'nin hastanede olduğunu öğrenir. Adam komadadır. Elmas, bildiklerini anlatmasın diye adamın başında nöbet tutar. Sadi ölür ancak sakladığı sır başka bir yerdedir ve ortaya çıkması an meselesidir.

BAKMADAN GEÇME!